MİLAS
Giriş Tarihi : 07-01-2024 19:53

Bafa Zeytinspor'un Gecesine Katılım Yoğun Oldu

Bafa Zeytinspor'un Gecesine Katılım Yoğun Oldu


Milas'ın en eski spor kulüplerinden biri olan Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulübünün ‘Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi’nde Milas sporuyla, siyaset dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldiler.
2023-2024 Spor sezonunda ilçemizi Muğla 2.Amatör Küme Liginde temsil edecek olan ve şampiyonluk hedefiyle mücadelesini sürdürecek "Yeşil Beyaz" renklerin temsilcisi Bafa Belediyesi Zeytinspor'un yemeği 5 Ocak Cuma günü Bafa Pazar yeri üzerindeki park toplantı salonunda çok yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulüp Başkanı Mutlu Mersin geceye katılan davetlilere verdikleri destek için teşekkür ederek Bafa Belediye Zeytinspor Kulübünün yönetim ekibini ve 2.Amatörde yer alacakları ligde takımın antrenörü Erkan İşli’yi davetlilere tanıttı.
Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat'ta yaptığı konuşmada Bafa Belediyesi Zeytinspor'un Milas'ın en eski spor kulüplerinden biri olduğunu vurgulayarak, katıldıkları her futbol liginde Milas ve Bafa'yı başarıyla tanıttığını söyledi.
Başkan Tokat yeni sezonda Bafa Belediyesi Zeytinspor'a ve yeni yönetim ekibine başarı dileklerini ileterek ikinci amatör küme liginde şampiyonluk temennisinde bulundu.
Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulüp Başkanı Mutlu Mersin konuşmasında; “Gecemize katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında Bafa Belediyesi Zeytinspor'un 48 numaralı forması açık artırmaya sunuldu.
Formayı, en fazla parayı veren Milas Belediyesi Başkan Aday Adaylarından Mehmet Ateş aldı. Mehmet Ateş gecede yaptığı konuşmada formayı Muhammet Tokat'a hediye ederek Muğla Büyükşehir Başkanlığı yolunda başarı dileklerini iletti.
Bafa Belediyesi Zeytinspor'a gelir sağlamak amaçlı ikinci açık artırmada Bafa Parkına dikilecek bir zeytin fidanının satışı yapıldı. Zeytin fidanını Milas Belediyesi Başkan Aday Adaylarından Servet Evran aldı.
Düzenlenen gecede Bafa Belediyesi Zeytinspor kaşkolları da davetlilere satılarak kulübe gelir elde edildi.
Kuruldukları tarihten bu yana ilk kez bir yemek ve gece düzenleyen Bafa Belediyesi Zeytinspor'un gecesinde davetliler gecenin müziklerini yapan Erman Çalgıcı ve ekibinin güzel nağmeleriyle eğlendiler.

AdminAdmin