MİLAS
Giriş Tarihi : 03-10-2023 15:48

Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar kapsamında Güzel Sanatlar Liselerine hazırlık, üniversiteye hazırlık ve yetişkinler için yağlı boya ve akrilik boya çalışmaları düzenlenecek.

Genç yeteneklerin ve yetişkinlerin sanat becerilerini geliştirmeleri için vatandaşlara farklı imkânlar sunan Milas Belediyesi, açacağı resim kursu ile Güzel Sanatlar Liseleri ve üniversiteye hazırlık öğrencileri için büyük önem taşıyan bir faaliyeti hayata geçirecek.

Katılımcıların sanat dünyasıyla daha yakından tanışmalarına, yeni beceriler kazanmalarına ve sanatsal topluluklarla bağlantı kurmalarına olanak tanıyacak kurslarla ilgili daha fazla bilgi almak, kayıt yaptırmak veya başvuru süreciyle ilgili detayları öğrenmek isteyenler 0(252) 512 10 85 / 0 (505) 6376373 telefonlardan ya da Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nedime Beler Kız Öğrenci Yurdu’ndan bilgi alabilecekler.

AdminAdmin