SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2023 09:35

Aday Adaylarından Birlik Beraberlik Gösterisi

Aday Adaylarından Birlik Beraberlik Gösterisi

AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları, Alesta Yacht Hotel’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında adaylık için hazırlıklılarını sürdüren AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları, Alesta Yacht Hotel’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk’un ev sahipliğinde düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Fethiye’nin sorunlarının da masaya yatırılarak istişare edildiği organizasyonda Fethiye’yi “AK Belediyecilik” ile tanıştırma mesajları verildi.
Bozyel, “Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum”
Program sonrasında açıklama yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Arif Bozyel, “Bugün müsait olan aday adaylarımız ile beraber,  Hikmet Selçuk aday adayımızın daveti üzerine Alesta Otel'de bir akşam yemeği organize edildi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon birlik ve beraberliğimizin daim olması adına iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Öncelikle davet sahibi Hikmet Bey'e çok teşekkür ediyorum, gelen arkadaşlarımın da ayağına sağlık. Temennim, seçim süreci boyunca birlik ve beraberliğimizin devam etmesinden yana. 
Aday adayının çok olması partimiz adına iyi bir şey. Eğer bu süreci doğru götürebilirsek ben bunun seçim sürecinde ivmenin artacağına inanıyorum. Şuanda aday adaylarımız partimizde gönüllü olarak her gün nöbet tutuyorlar. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyorlar, notlar alıyorlar. Partimiz adına herkes sanki kendisi adaymış gibi gelecekte AK Parti iktidarında neler yapılabileceğinin çalışmalarını yapıyorlar. Her birinin emeğine sağlık. Allah birliğimizi daim eylesin, sefer bizden zafer Allah'tan” dedi.
Hikmet Selçuk, “Tek amacımız Fethiye'yi bir adım daha ileri götürebilmek”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk ise, “Bizim hepimizin tek amacı Fethiye'yi bir adım daha ileri götürebilmek. Hiçbirimiz birbirimize rakip değiliz, hepimiz göreve talip olan insanlarız. Ben de bugün tüm aday adayı arkadaşlarımı toplayıp bir yemek yiyelim ve burada kendi aramızda konuşalım Fethiye'ye neler yapabiliriz nasıl bir şeyler yapalım dedik. 3 gün sonra aday kim olursa olsun bizim için çok önemli değil. Hepimizin sonuçta hedefi Fethiye'ye hizmet etmek. Burada bir birliktelik göstermek istedik. Hepimiz aday adayıyız ama Fethiye'de yaşıyoruz, dostuz. Birimiz aday olacak sonuçta, onun arkasından devam edip çalışacağız. Bunu herkese göstermek istedik. Gelen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu tür organizasyonları neredeyse her hafta yapmaya çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin