MİLAS
Giriş Tarihi : 28-10-2023 18:28

Özdemir; ‘’Milas İçin Değişim Vakti Geldi’’

Özdemir; ‘’Milas İçin Değişim Vakti Geldi’’

Özdemir; ‘’Milas İçin Değişim Vakti Geldi’’

AK Parti Milas Belediye Başkan aday adayı Veteriner Hekim Durmuş Özdemir, resmi aday adaylığı başvurusunu görkemli toplantı ile yaptı.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Milas AK Parti’den 21 Haziran tarihinde aday adaylığını açıklayan, AK Parti’nin Milas Belediye Meclis Üyesi, Ege Bölgesi İlaç Distribütörü olan Veteriner Hekim Durmuş Özdemir, 27.10.2023 Cuma günü parti binası önünde bulunan çay bahçesinde büyük bir katılımla resmi aday adaylığını basın açıklaması ile gerçekleştirdi. 
Hasan Tuzla’nın sunumunu yaptığı toplantıda ilk konuşmayı geçmiş dönem milletvekili olan Hasan Kökten yaptı. Kökten’in konuşmasının ardından İlçe Başkanı Emin Çelik, Milas’ın makus talihi üzerinde durdu ve bu seçimde Milas Belediye Başkanlığı alarak, Milas’ı il statüsüne getireceklerini ifade etti.
Son sözü Milas Belediye Başkan aday adayı olan Veteriner Hekim Durmuş Özdemir alarak basın açıklamasını yaptıktan sonra aday adaylık dilekçesini AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik’e takdim etti.
Basın açıklamasına; Geçmiş dönem milletvekili Hasan Kökten, İlçe Başkanı Emin Çelik, Siyasi İşler Başkanı Rüştü Yiğitkaya, çiçeği burnunda yönetim kurulu üyeleri belediye meclis üyelerinden Kadir Karagülle, Osman Balcı, Bülent Mutlu, ilaç firmalarının mümessil ve müdürleri, kadın ve gençlik kolları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.


Özdemir basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 
“Çok kıymetli basın mensupları, dava arkadaşlarım, kıymetli misafirler. Öncelikle benim için çok özel bir gün. Aday adaylığımı resmi olarak açıklıyorum. Benimle bu davaya sahip çıkacağınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Partimizin Milas'taki direği, arkadaşım, dostum, AK Parti İlçe Başkanım Emin Çelik, Milas'ımıza, AK Partimize çok şey kazandıracağına inandığım yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerimiz, birlikte beş yıla yakın mesai yaptığım kardeşlerim, dostlarım belediye meclis üyelerimiz, yağmur, çamur demeden partimiz için emek veren, çalışan, koşturan kadın ve gençlik kollarımız, partimizin neferleri olan mahalle başkanlarımız ve delegelerimiz, devletimizin yönetiminde ve halkın idaresinin en önemli temel taşlarından biri olan muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin başkanları, meslekleri icabıyla bazen zor şartlarda bile olsa görevlerini icra eden saygıdeğer basın mensupları, dostlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim ve kıymetli misafirlerimiz, hepiniz hoşgeldiniz.
Bildiğiniz gibi mesleğim veteriner hekimlik, veteriner hekim eşim ve beş veteriner hekim meslektaşımla birlikte Milas'ımıza hizmet vermekteyim, bu yüzden Milas'ımızın 132 mahallesinde bir izimiz, bir eserimiz, bir katkımız vardır. Partimizin Belediye Meclis Üyeliğini yürüttüğüm beş yıla yakın sürede Milas’ımızın sorunlarını çok daha yakından inceleyip irdeleyip, yol haritamı bu doğrultuda hazırladım.


Milas’ımızı muhasır medeniyetler seviyesi dediğimiz yada hepimizin anlayacağı dilden söyleyeyim Milas'ı Köy statüsünden kurtaracak, Milas'ı Muğla'nın aynası yapacak, beş yıllık kalkınma planını hazırladık ve bu doğrultuda da hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçirerek Milas'ımızı hak ettiği yerlere, hep birlikte getireceğiz.
Büyük siyasi liderlerimizin dediği gibi "Seçim, seçimin bittiği gün başlar" İnancıyla ben de resmi olmayan belediye başkan aday adaylığımı 21 Haziran'da açıkladım ve çalışmalarımı bu yönde ilerleterek  Vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olarak elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bu süreçte siyasi görüş gözetmeden beni kucaklayan Milas halkımızın desteklerini arkamda hissetmem beni doğru yolda olduğum inancımı bir kez daha perçinledi. Yine bu süreçte öncelikle Sayın vekillerim Kadem Mete ve Yakup Otgöz'ün, il başkanım Gültekin Akça'nın, ilçe başkanım Emin Çelik'in, Cumhur İttifakımızın Partilileri, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız Tunahan Ongün ve partimizin teveccühleri beni ayrıca onurlandırmıştır.
Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle aday olduğum takdirde çalışmalarımıza el birliği ile daha da hız vererek, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Milas halkını kucaklayarak, Milas'ımızı bu makus kaderinden ve köy görüntüsünden kurtarmak için; yoluyla, suyuyla, çevresiyle, sosyal alanlarıyla daha yaşanabilir bir Milas için, Halka hizmet Hakk'a hizmet inancımızla, AK Parti iktidarını, AK Parti hizmetlerini Milas'ımızla buluşturmak amacıyla Sloganımız: MİLAS İÇİN DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ.
Ve bugün burada çalışmalarımı resmiyete dökerek AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklayarak ARTIK MİLAS İÇİN DEĞİŞİM VAKTİ GELMİŞTİR diyorum saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum, çok teşekkür ediyorum, Rabbime emanet olun.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin