MİLAS
Giriş Tarihi : 30-05-2023 12:51

Perihan Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Milas’ın Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Perihan Dağdelen, Çomakdağ Kızılağaç camisinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

Perihan Gözyaşlarıyla Uğurlandı

5 Mayıs 2023 Cuma günü sabahın erken saatlerinde Milas’a bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde bir evin 2. katında çıkan yangında anne Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen hayatını kaybetmişti. Evin kızı Perihan Dağdelen ağır yaralı olarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Tedavisi devam eden Perihan Dağdelen de yapılan müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Yangında hayatını kaybeden anne Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen’in ardından evin kızı Perihan Dağdelen’in de vefat etmesi baba Ali Dağdelen ve yakınları başta olmak üzere mahalle sakinlerini ve Milas’ı hüzne boğdu.

Perihan Dağdelen için Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Genç kızın naaşı mahalle camisinde kılınan cenaze namazının ardından, dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

AdminAdmin