GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2024 00:25

Cura "Liderimin ve Teşkilatımın Emrindeyim"

Cura

Geçtiğimiz günlerde MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan ve yönetimi diskalifiye olan Osman Cura, sessizliğini bozarak, Üzerimde hakkı olan herkesten helallik istiyorum. Benim haklarım herkese helaldir" ifadelerinde bulundu.
Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den AK Partili isim Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, İlçe başkanlığından ani bir kararla MHP İl Başkanlığı tarafından görevden alınan ve yönetim kurulu da men adile Osman Cura sessizliğini 4 gün sonra bozarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bozdu.
MHP lideri Devlet Bahçeli beyin ve teşkilatın her zaman emrinde olacağını aktaran Cura, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Kamoyuna Duyuru
Son günler yaşanan ve kamuoyunda farklı izlenimlere yol açan durumlar nedeniyle bu metin hazırlanma zarureti hasıl olmuştur.

Kıymetli dava arkadaşlarım, aziz Fethiyeliler;
31.03.2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının yanında bulunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 
40 yılı aşkın süredir gönül verdiğim ve inandığım kutlu davamda, 6yıldır parti ilçe başkanlığı sürecini ifa etmiş bulunmaktayım. Görevimi ifa ettiğim süre zarfından Lider Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yolunu kendime ve partililere ışık olarak kabul ettim. Başbuğ Alparslan Türkeş’in emanetini hakkıyla ve şerefimle  bırakmanın onurunu yaşıyorum. 
Emanet olan canımı Rabbime teslim edene kadar, üç hilalin mihmandarlığında mücadelem devam edecektir. Hiç bir zaman görevden kaçmadım, bundan sonrada Liderim emrinde olacağım. Üzerimde hakkı olan kardeşlerimiz, haklarını helal etsin. Samimi ülkücü hesaplaşmadan helalleşebilcek yüreğe sahip olandır. Ben herkese hakkımı helal ediyorum.

31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, Fethiyemize,demokrasimize, milli birlik ve dirliğimize hayırlı sonuçlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
Cumhur bizim, Türkiye Hepimizindir."

AdminAdmin