GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2024 16:03

Başkan Tokat, Domuz Gribine Yakalandı

Başkan Tokat, Domuz Gribine Yakalandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, influenza salgınına yakalanarak rahatsızlandı. Sağlık kuruluşuna başvuran Başkan Tokat, iki günlük tedavinin ardından daha iyi olduğunu duyurdu.
Yurt genelinde etkili olan influenza salgını, çocuk genç yaşlı demeden herkesi hastanelik ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da salgına yakalananlar arasında yer aldı. 
Başkan Tokat, sağlıkçı Şakire Demir tarafından açılan Sağlık Kabini'ne başvurdu. Sosyal medyada paylaşımda bulunarak, 2 günlük tedavinin ardından daya iyi olduğunu duyuran Başkan Tokat, "İnfluenza salgını bizi de vurdu,domuz gribine yakalandık.Gözlerimi bile açamaz hale soktu. Şakire Demir Sağlık Kabini’nde iki gün uygulanan tedavi programıyla ayağa dikildim.Şakire Başhemşireme ve yardımcısı Aysu kardeşime tedavi sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve özene yürekten teşekkür ediyorum.Şakire’ye severek kurduğu bu yeni işinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

AdminAdmin