MİLAS
Giriş Tarihi : 06-03-2024 10:56

Milas’ta Yağmur Sonrası Tanıdık Manzaralar...

Milas’ta Yağmur Sonrası Tanıdık Manzaralar...


Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün Muğla için turuncu kod ile şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı yapması sonrası gerçekleşen hava muhalefeti Milas'ta etkili oldu. 
Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı turuncu kod uyarısı sonrası Milas'ta sabah ve akşam saatlerinde yaşanan şiddetli yağmur bazı sokak ve caddelerde göller oluştururken, araç sahipleri ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. İlçede her yağmur sonrası yaşanan olumsuzluklar Milas sakinlerini çileden çıkarmaya devam ediyor. 
Vatandaşlar yağmur sonrası hangi yolun kapandığını, hangi yolun göle döndüğünü biz bile ezberledik, neden yetkililer önlemini alıp sorunu çözemiyorlar anlam veremiyoruz diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. İlçede Hacıilyas, İsmetpaşa, Emek başta olmak üzere her mahallesinde yaşanan yağmur sonrası olumsuzluklar, özellikle Sanayi, Çevre Yolu, Zafer Caddesi ve Menteşe Caddelerinde hayatı durma noktasına getiriyor. Yağmur sonrası şehrin ana arterlerinde yolun kapanması ve yolların göle dönmesi sonucuyla yaşanan olumsuzluklar bölge esnafını da çileden çıkarmış ve bıktırmış durumda. 
Yağmurun Salı günü yağması pazar esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları da olumsuz etkilerken sorumluların neden çözüm üretemedikleri ve her yağmur sonrası su altında kalan tezgahlarda satış yapmaya çalışan esnaf zor durumda bırakıldığı merak konusu.

AdminAdmin