MUĞLA
Giriş Tarihi : 22-02-2024 20:19

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MALTA’LI TURİSTLERİ MUĞLA’YA BEKLİYORUZ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MALTA’LI TURİSTLERİ MUĞLA’YA BEKLİYORUZ

 

TÜRKİYE AB’YE TAM ÜYE OLMAK İÇİN ÜZERİNE DÜŞENLERİ YAPMIŞTIR…

HEDEFİMİZ AB’YE TAM ÜYELİKTİR…

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Türkiye - Malta Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı olarak, Malta Büyükelçisi Theresa Cutajar’ı makamında kabul etti.

Türkiye-Malta ilişkilerinin ele alındığı görüşmede Milletvekili Otgöz; Malta’nın, Türkiye’ye AB sürecinde destek vermesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınması ve PKK terörü konularını gündeme getirdi.

Milletvekili Yakup Otgöz, görüşmeye ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

Milletvekili Otgöz: İyi terör kötü terör yoktur… Terör bir insanlık suçudur…

Milletvekili Otgöz Dostluk Grubu Başkanı olarak, Malta Büyükelçisini TBMM’de ağırladı. Görüşmede; bazı batı ülkelerinin teröre destek verdiğini ve terörü özendirdiklerini dile getirdi. İyi terör, kötü terör olmadığını dile getiren Milletvekili Otgöz, terörü destekleyen ülkelerin de bundan zarar gördüğünü kaydetti.

Türkiye AB’ye tam üye olmak için üzerine düşenleri yapmıştır…

Hedefimiz tam üyeliktir…

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Türkiye’nin AB’ye tam üye olmak için üzerine düşenleri yaptığını söyleyen Milletvekili Otgöz, Avrupa Birliği’ne Türkiye’nin alınması gerektiğini ifade etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınma zamanı geldi...

Bağımsız bir Devlet olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de tanınma zamanının geldiğini belirten Milletvekili Otgöz, bunun için de destek istedi.

Maltalı turistleri Muğla’mızda misafir etmekten onur duyarız.

Muğla ile ilgili bilgiler de veren Milletvekili Otgöz; Muğla’nın, koyları, denizi, güneşi, tarihi, doğası ve kültürü ile Türk turizminin önemli merkezlerinden olduğunu ifade etti.

Muğla’da yılın 12 ayı gezip, görülecek yerler olduğunu söyleyen Milletvekili Otgöz, Malta’lı turistleri Muğla’ya davet etti.

Malta Büyükelçisi de görüşmede; Türkiye’nin AB üyeliğine destek verdiklerini ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Türkiye ilişkilerin mükemmel seviyede olduğunu ifade eden Malta Büyükelçisi, Türkiye ile dostane ilişkilerin daha da geliştirilmesi için çalışacaklarını belirtti.

AdminAdmin