FETHİYE
Giriş Tarihi : 09-03-2023 19:18   Güncelleme : 10-03-2023 08:20

İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK ? 

Fethiye Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün milletvekili aday adayı olmak için istifasının ardından İlçe Başkanı kimin olacağı merakla bekleniyor. Ön plana çıkan isim ise Karaçulha Eski Belediye Başkanı Turhan Kovancı’nın olduğu vurgulanıyor. 

İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK ? 



14 Mayıs’ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarda hızlanmaya başlandı. Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’te milletvekili aday adaylığı için istifasını veren isimler oldu. Fethiye’de ilçe başkanlığı için birçok isim gündeme geldi. Keramettin  Yılmaz, Zafer Aykaç, Mustafa Dişdiş, Salih Dündar, Adem Camuz, Muhammet Kökten, Mevlüt Ülker ve Turhan Kovancı’nın isimleri ilçe başkanlığı için konuşuluyor. 
Özelikle parti mensupları başta olmak üzere Fethiye’de sevilen bir isim olan Karaçulha Eski Belediye Başkanı Turhan Kovancı’nın ismi bir adım öne geçerken, önümüzdeki günlerde adının ilçe başkanlığı için açıklanması bekleniyor.   
Kovancı’nın partide yeniden birlik ve beraberliği sağlayabileceği, ve partinin Fethiye’deki oy oranını arttırabilecek isim olacağı vurgulandı.

AdminAdmin