FETHİYE
Giriş Tarihi : 05-10-2023 09:37

Altın “Geçiş Sürecindeyiz”

Altın “Geçiş Sürecindeyiz”


TFF 2.Ligde mücadele eden Fethiyespor, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürürken bu maça ilginin yoğun olması bekleniyor.
Son 5 haftada sadece 3 beraberlik alarak henüz galibiyetle tanışamayan Fethiyespor’da, tepkilerin odağındaki isim Teknik Direktör Erhan Altın, bu haftadan itibaren 3 puan alıp, herkesi mutlu etmek için çabalayacaklarını söyledi. Altın sosyal medyadaki istifa eleştirileri ile ilgili olarak sorduğumuz soruya, “ İstifa diye bir şey yok.  Öyle olursa zaten haberi veririz. Biz daha geçiş dönemindeyiz” diye konuştu.
Fethiyespor Menemen deplasmanında da galibiyetle tanışamayınca taraftarlar sosyal medyadan teknik direktör Erhan Altın için “İstifa” şeklinde eleştiriler yaparken, Teknik Direktör Altın, “ İstifa diye bir şey yok.” İfadelerini kullandı. Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadında Denizlispor’u ağırlayacak olan Fethiyespor, bu maça kitlendi. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdüren Lacivert-Beyazlılar kontrollü atak bir futbolla ilk galibiyetlerini almayı hedefliyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, 2-1 kaybettikleri Menemenspor maçını değerlendirirken, “Hafta boyunca tüm çalışmalarımız 3 puan üzerineydi. Futbolcularım hafta içinde istek ve arzuları beni çok umutlandırdı. Maçta da gayet iyi oyandık. Rakibe pozisyon vermedik. Kontraya çıkıp, golü bulmak üzerine çalışmıştık. Bizim gol yemememiz lazımdı. Çok olumsuz bir gol yedik.  Benim takımım böyle gol yememeli. Dalgınlıkla her şey oluyor. Kimse kararsızlığa kapılmasın. Bizim takımımız iyi takım. Taraftarımızı mutlu etmek adına 3 puana ihtiyacımız var. Herkesi mutlu etmek için çabalayacağız. Taraftarın bu hafta ne olursa olsun takımlarına sahip çıkmalarını istiyorum“ dedi.
“BİZ GEÇİŞ DÖNEMİNDEYİZ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçiş döneminde olduklarını belirterek, sosyal medyada kendisi için yapılan “istifa” şeklindeki yaklaşımlara da, “Daha istifa diye bir şey yok.” dedi. Altın, “Taraftar haklı. Taraftar netice istiyor. Çalışmalarımızı maça yansıtamayınca onlarda haklı olarak eleştirilerini yapıyorlar. İyi eleştiri yapınca güzel de, olumsuz eleştiri yapınca mı kötü olacaklar. Hepsine saygı gösteriyorum. Bu takım onların takımı. Erhan, Ahmet gelip geçici… Camialarını kendileri yarattı. Sahip çıkmalılar. Erhan gider Mehmet gelir. İstikrar olmadığı sürece Türkiye’de futbol ilerlemez. Biz daha geçiş dönemindeyiz. Daha istifa diye bir şey yok. Öyle olursa zaten haberi veririz” şeklinde konuştu.

AdminAdmin