TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 31-08-2023 14:28   Güncelleme : 31-08-2023 14:31

İş Gezisi Yaparken Araç Kiralamak İçin Nedenler

"Hem fayda hem de avantaj bakımından yarar sağlayan araç kiralama hizmetlerini tercih etmek için en önemli nedenler nelerdir?" açıklıyoruz...

İş Gezisi Yaparken Araç Kiralamak İçin Nedenler

Araç kiralama hizmetleri, son dönemlerin en çok talep edilen hizmetlerinden bir tanesidir. Sıklıkla kullanılan bir hizmet türü olmasından dolayı Türkiye’nin hemen hemen her noktasında kiralama yapılabilecek firmalar mevcuttur. Araç filosunda herkesin tarzına hitap eden pek çok araç barındıran araç kiralama firmaları istenilen gün ve tarihe kadar aracı kiralayana opsiyon tanır. Bu süre zarfında toplu taşıma ile uğraşmak yerine daha konforlu ve rahat bir şekilde yolculuk yapabilmek için araç kiralama hizmetlerinden yararlanılabilir. Araç kiralamanın kendine has birçok avantajı söz konusudur. Özellikle firmalar, araç kiralama hizmetlerinin sunmuş olduğu bu avantajlardan yararlanırlar. İş gereği düzenli olarak seyahat etmesi gereken personeller için rahat bir iş gezisi için araç kiralama hizmetleri tercih edilir. Hem fayda hem de avantaj bakımından yarar sağlayan araç kiralama hizmetlerini tercih etmek için en önemli nedenler şu şekildedir:

  • İş gezisi nedeni ile araç kiralamak isteyen firma sahiplerinin en büyük avantajlarından bir tanesi fiyat avantajıdır. Her ne kadar araç kiralama hizmetlerinde belirlenen fiyatlar tercih edilen aracın marka ve modeline göre değişkenlik gösterse de her bütçeye uyumlu yapısı ile finansal yönden fayda sunar.
  • Araç kiralama hizmetlerinde istenilen her araç tercih edilebilir. Aracın sigortası, vergileri, kaskosu gibi olmazsa olmaz tüm işlemler kiralama yapılmadan önce kiralayan şirket tarafından hazırlanmış olur ve aracı kiralayan kişiye güven sağlar. Böylelikle seyahat esnasında ve sonrasında araç ile ilgili herhangi bir işlem yapılmasına gerek kalmaz.
  • Finansal açıdan en büyük avantajları arasında aracın istenilen süre kadar kiralanma özelliği söz konusudur. 2 günlük ya da 1 günlük olarak araç kiralanabilir.
  • Araç kiralama hizmetlerinden faydalanıldığı zaman araçlar firmaların varlıklarında yer almaz.
  • Araçlar senelik olarak da kiralanabilir. Bu nedenle araca toplu para vererek yatırım yapmak istemeyen firmalar, aylık sabit ücretler ile araç ihtiyaçlarını karşılar.
  • Sıfır araçlar belirli bir süre kullanıldıktan sonra değiştirilmek istendiğinde ikinci el olarak satışa sunulur. Bu durumda şirketlere ekstra vergi maliyet yükü oluşturabilir. Araç kiralama hizmetleri ile ekstra vergi yükü oluşmamakla birlikte bir üst araç modeli tercih edilebilir.
  • İş gezisinde personeller seyahat edecekleri noktalara araç ile gitmek yerine uçak ile kolaylıkla seyahat etmek isteyebilirler. Bu durumda havalimanına iniş yaptıktan sonra havalimanında yer alan araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak yorucu iş seyahatinin daha kolay olması sağlanabilir.

Ankara Araç Kiralama Hizmetleri

Ankara, Türkiye’nin en sık ziyaret edilen şehirler arasındadır. Turizm başta olmak üzere, iş seyahati olarak da dünyanın pek çok farklı noktasından Ankara’ya gelinir. Ankara, her geçen gün kendini geliştiren bir şehirdir. Araç kiralama Ankara hizmetlerinde de araç kiralamak isteyenlere profesyonel hizmet sunar. Bu hizmetler günden güne rağbet gören işlemler arasında yer almasından dolayı filosunda pek çok araç bulunur. Bu araçların her biri araç kiralama standartlarına uygundur. Kiralama hizmetlerinde yer alan tüm araçlar sigorta ve kasko yaptırılmış araçları içerir. Araç kullanım esnasında meydana gelebilecek her türlü kaza ve hasar durumunda sigorta ile kişiler güvence altına alınır. Aynı zamanda aracın kiralama sürecinde bozulması gibi durumlarda muadil araç temin edilir. Bu durumda herhangi bir mağduriyet yaşanmaz. Araç kiralama Ankara hizmetlerinden yararlanmak için seyahat süresinden önce erken rezervasyon işlemi yaptırmanız tavsiye edilir. Erken rezervasyon işlemlerinde belirli zamanlarda yapılan indirimlerden yararlanılarak araç kiralama yapılması maliyet açısından önem arz eder.

Araç Kiralama Hizmetleri Bursa

Bursa ili, sanayi alanında gösterdiği gelişim nedeni ile her geçen gün büyüme evresinde olan bir şehirdir. Metropol yaşam tarzı ile iş dünyasının da vazgeçilmez rotası olan Bursa iline her yıl iş seyahati için binlerce kişi gelir. Bursa, büyük bir şehir olmasından dolayı her ne kadar ulaşım yönünden gelişmiş olsa da daha konforlu iş seyahatleri için araç kiralama hizmetleri sıklıkla kullanılır. Araç kiralama Bursa  hizmetleri, sunmuş olduğu araç alternatifleri ile rahat bir yolculuk hizmeti sunar. Havalimanından ve direkt olarak şehir merkezinden kiralama yapılabilen araçlar seyahat tarihinde hazır olarak araç kiralayan kişilere sunulur. Fiyat bakımından makul fiyatlara sahip olan araç kiralama Bursa  hizmetlerinden online olarak da rezervasyon yaptırılabilir.

Havalimanı Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Araç kiralama yapılmak istendiğinde en çok araştırılan konuların başında havalimanından araç kiralamanın ne şekilde yapılacağı gelir. Havaalanından araç kiralama işlemleri şu şekilde yapılır:

Havaalanından araç kiralarken en önemli nokta uçuş numarasıdır. Uçuş numarasının bu denli önemli olmasının sebebi uçuşun rötar yaptığı durumda farklı bir araç ile değiştirilme işlemleri yapılır.

Kiralama yapılacak firma hakkında önceden bilgi sahibi olunması oldukça önemlidir. Kiralanacak olan aracın hangi noktadan teslim alınacağının bilinmesi önem arz eder.

Uçak iniş yaptıktan hemen sonra araç sözleşmesi yaparak aracı teslim almanız tavsiye edilir. Sözleşme dışında araç kiralama şirketleri tarafından kimlik kartı talep edilir. Kiralama işlemlerinden önce kimlik kartı ya da ehliyetin olup olmadığının kontrol edilmesi işlemlerin kolaylaşmasında avantaj sağlar.

Araç kiralama hizmetleri için gerekli olan tüm bilgi ve belgeler verildikten sonra kredi kartı ya da nakit olarak ödeme yapılabilir. Kredi kartı ödemelerinde limitin yeterli olup olmadığı da kontrol edilmesi mağduriyet yaşamamak adına oldukça önemlidir.

 

 
AdminAdmin