SİYASET
Giriş Tarihi : 21-11-2023 16:45

Demir "Her Zaman Halkımın Yanında Olacağım"

Demir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti.


Aday Adayı Demir, “Başkan seçildiğim takdirde hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Şimdi olduğu gibi her zaman halkımızın yanında olacağım” ifadelerini kullandı. 
Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Hayat pahalılığı ve pazarda bulunan ürünlerin fiyatlarına dikkat çeken Aday Adayı Demir, başkan seçildiği takdirde semt pazarlarının modern bir hale getirileceğini vurguladı. Salı Pazarı içerisinde iki nokta kurulan tanıtım stantlarına ise halkın yoğun bir ilgisi oldu.
Pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, “Hafta sonunda Günlükbaşı ve Çamköy semt pazarlarını ziyaret etmiştik. Bu kez Salı Pazarı’nı geziyoruz. Hem esnaflardan hem de vatandaşlardan bize müthiş bir ilgi var. Biz bu ilgiye layık olmaya çalışacağız. Ekip arkadaşlarımızla Fethiye’yi en iyi şekilde yöneteceğimize inancımız sonsuz”  dedi. 
Açıklamasını sürdüren Aday Adayı Demir, “Pazarda inanın fiyatlar çok uçuk. Bakıyorum 10 kişinin 9’u alışveriş yapamıyor. Zor durumda. Belediye başkanı olduğum takdirde buranın üzerini kapatacağız ve güneş enerji sistemi kuracağız. Aynı şekilde esnafımızı da koruyacağız. Biz halkın yanında olacağız, belediyenin yanında değil. Halk ne istiyorsa halkın karşılığını vereceğiz. Esnafın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Esnaf bizim için çok önemli, onlara da sahip çıkacağız. Bu günkü olanak zorlukları biz Fethiye’ye geldiğimizde ortak fikirle yönetmeye talibiz. Herkesin fikrine ve düşüncesine açığız” şeklinde konuştu.

AdminAdmin