GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 14:49

Oda Başkanı Sabancı, Dünya Şoförler Günü’nü Kutladı

Oda Başkanı Sabancı, Dünya Şoförler Günü’nü Kutladı

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Dünya Şoförler Günü’nü kutlayarak; “Her gün kilometrelerce yol giden, bizlere güvenli bir ulaşım sağlamak için gece gündüz çalışan şoförlerimizi saygıyla anıyor, bu özel günlerinde bir kez verdikleri hizmetlerden dolayı tüm şoförlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Dünya Şoförler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Oda Başkanı Sabancı’nın mesajı şöyle:
“Dünya Şoförler Günü, can ve mal taşıyan şoförlerimize adanmış bir gündür. Bu günde onların mesleğine, meslekteki zorluklarına ve mesleği icra ederken dikkat etmelerinin ne kadar hayati önem taşıdığına vurgu yapılmaktadır.
Bu özel gün, her gün kilometrelerce yol giden, bizlere güvenli bir ulaşım sağlamak için gece gündüz çalışan şoförlerimizi saygıyla anmak için kutlanıyor. Biz de ilçemizde bulunan Milas Park, Milas Birlik, Köy Minibüsleri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi, Milas 42 Nolu Şehiriçi Taşımacılık Kooperatifi ve cemiyetleri aracılığıyla tüm şoför esnafımızın dünya şoförler gününü kutluyoruz.
Canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz şoförlerimizin 20 Kasım Dünya Şoförler Günü kutlu olsun.”

AdminAdmin