MUĞLA
Giriş Tarihi : 27-04-2023 17:56

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ: “14 MAYIS'IN ZAFER HEYECANI HER YANI SARMIŞ DURUMDA”

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ: “14 MAYIS'IN ZAFER HEYECANI HER YANI SARMIŞ DURUMDA”

 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan’da Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam ediyor. Yakup Otgöz saha çalışmalarına Muğla’nın Yatağan İlçesinde devam etti. Çalışmalar kapsamında Otgöz’e,Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Ali Tekin, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı ErsözGüler ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Yatağan’daki seçim çalışmalarına Mahalle Başkanları Buluşmasıyla başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, daha sonra sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafına kolaylıklar dileyen Yakup Otgöz, esnafın taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yatağan Muhtarlar Derneği, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik ile Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Kırık’ı ziyaret etti. Yatağan’daki Sendika Başkanları ile de bir buluşma gerçekleştiren Yakup Otgöz, Sendika Başkanlarının taleplerini dinleyip, tek tek not aldı.

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ettiklerini belirten Yakup Otgöz; “14 Mayıs'ın zafer heyecanı şimdiden her yanı sarmış durumda.Heyecanlıyız, coşkuluyuz. “Durmak Yok, Yola Devam!”parolasıyla sahada durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta kutlu yürüyüşümüzü devam ettireceğiz.” İfadelerinde bulundu.

AdminAdmin