SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-11-2022 14:28

Başkan Otgöz’e teşekkür ziyareti

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör, beraberinde Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği eski başkanı Mehmet Güven, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığını devralan Gazeteci Zekeriya Şahin ile Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret edip, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Otgöz’e teşekkür ziyareti

 

 

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör, beraberinde Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği eski başkanı Mehmet Güven, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığını devralan Gazeteci Zekeriya Şahin ile Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret edip, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 

Seydikemer Halk Eğitimi Merkezi Okul aile birliğinde okul aile birliği başkanlığı görevini başarıyla yürüten Mehmet Güven, geçtiğimiz günlerde görevini Gazeteci Zekeriya Şahin’e devretmesinin ardından Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör ve kursiyerler ile birlikte Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret ettiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör ve Okul Aile Birliği üyeleri Başkan Otgöz’e Halk Eğitim Merkezi çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

 

GÜVEN: “HALK EĞİTİM MERKEZİ BİNASI, BAŞKAN OTGÖZ SAYESİNDE KAZANDIRILDI”

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği eski başkanı Mehmet Güven, Seydikemer’e Halk Eğitim Merkezi binasının Başkan Otgöz tarafından kazandırıldığını söyledi. Güven ziyarette şunları söyledi: “2014 yılında ilçe olan Seydikemer'de Halk Eğitimin bir binası dahi yokken elinden gelen tüm gayreti göstererek verdiği destekle Halk Eğitim Merkezine bir bina kazandıran Sayın Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. 8 yıldır desteğini hiç esirgemeyerek ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi ve kurslarına da desteğini esirgemeyen Başkanıma hem Okul Aile Birliği olarak hem de tüm mahalle muhtarlarımız adına teşekkürlerimi sunarım. Halk Eğitim Merkezi ilçemizde sürekli kurslar açarak vazifesini yerine getiriyor. Okul Aile Birliği ve Muhtarlar olarak her zaman okul idaremize destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar bana destek olan herkese teşekkür ederim. Bundan sonra Okul Aile Birliği Başkanı olarak gazeteci arkadaşımız Zekeriya Şahin, Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı olarak göreve devam edecek. Bizler de gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Ben bugüne kadar görev yapan İlçe Kaymakamlarımıza ve daire müdürlerimize, bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e ve birim müdürlerimize, STK Başkanlarımıza, muhtar arkadaşlarımıza ve destek olan herkese teşekkür ederim.”

 

ŞAHİN: “HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı olarak göreve başlayan Gazeteci Zekeriya Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada; “İnşallah kurumun yaptığı ve yapmaya devam ettiği işlerde bizlerde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar Halk Eğitim Merkezine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven'e, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrada tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog halinde olarak yaşadığımız bu güzel ve özel coğrafyaya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör de; “Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e verdiği destekler için teşekkür ederim. Sayın Başkanımızın destekleri ile halk eğitim merkezi bugünkü seviyesine geldi. Açılan kurslarımızda, kursiyerlerimizde, usta öğreticilerimizde her yerde Başkanımız Yakup Otgöz'ün emeği ve desteği vardır. Başkanıma kurumum, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Otgöz; “2014 yılında ilçe olan Seydikemer’in belediye başkanlığı görevini üstlendiğim günden bu yana gelişmesi, büyümesi için gerekli hizmetleri, yatırımları yapmaya gayret gösteriyoruz.  Halk Eğitim Merkezleri, bir şehrin olmazsa olmazıdır. Burada verilen kurslar sayesinde vatandaşlarımız, yeni şeyler öğrenme fırsatı buluyor. Seydikemer’imizin eğitim öğretime katkı sağlayacak her şeye destek olmaya hazırız” dedi.

AdminAdmin