GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-10-2023 11:41   Güncelleme : 13-10-2023 11:53

CHP’li Yücel Enduro Yarışına Katılacak!

CHP’li Yücel Enduro Yarışına Katılacak!

 


Geçtiğimiz günlerde CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ahmet Selim Yücel, 18 - 21 Ekim 2023 tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenecek olan Uluslararası Sea To Sky Enduro Yarışına  katılacak.

Fethiye Motosiklet Kulübü Başkanı ve CHP Fethiye Bediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, aktif sportif yaşam tarzıyla ön plana çıkıyor.

Yücel, motosikletin yanında maraton koşusu ile de geçtiğimiz yıllarda gündeme gelmişti. 2021 yılında, kadın cinayetleri ve kadın haklarına olan duyarlılığı artırmak için düzenlenen, "Antalya Uluslararası Ultra Maratonu"' na katılarak 21 Km koştu.

Sportif yaşamına hız kesmeden devam devam eden Yücel,  2011 yılından bu yana Antalya Kemer ‘de düzenlenen "Uluslararası Sea To Sky Enduro Yarışması"'na katılarak geçmiş dönemde kazandığı madalyalarına bir yenisini daha eklemek istiyor.

Geçtiğimiz yıllarda aynı organizasyonda  gümüş ve bronz madalyalar alan Aday Adayı  CHP’li Yücel,  bu yılda gümüş madalya almayı hedeflediğini ve bu madalyayı Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan etmek istedigini belirtti.

Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel'e başarılar diliyoruz.

AdminAdmin