GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 19:27

Serap Ülkü Özdemir'den kınama mesajı

Serap Ülkü Özdemir'den kınama mesajı

Özdemir "çirkin saldırıyı kınıyorum" Timbir Ege Bölge Başkanı, Dijital Medya Yayıncılar Derneği başkanı, Serap Ülkü Özdemir bazı sosyal medya hesaplarında kendisine yönelik  paylaşımlara tepki göstererek "Kimse benim Ak Partili olmamı eleştiremez özellikle seçim öncesi bu paylaşımların yapılması Cumhur İttifakına Fethiye 'de zarar veriyor" dedi. 
Timbir Ege Bölge Başkanı, Dijital Medya Yayıncılar Derneği başkanı Özdemir geçtiğimiz aylarda Ak Parti Fethiye ilçe başkanı Turan Kovancı'nın Başkanlık döneminde İlçe Başkanlığına yapmış olduğu ziyarette ilçe başkan yardımcısı Arif Bozyel ile samimi bir fotoğraf çektirerek sosyal medya hesabında paylaşan Özdemir 'in, bu paylaşımı ismi belli olmayan kişi ve kişiler  bazı sosyal medya hesaplarında  kamuoyunu yanıltmak amacıyla paylaşımışlardır.
Bu paylaşımı gören Serap Ülkü Özdemir tepkisini ortaya koyarak "hemen hemen Ak Parti kurulduğu andan bu yana bu partinin içerisindeyim yöneticilik dahil  farklı bölümlerinde görev aldım. Son olarak da 2023 yılında gerçekleşen milletvekili seçimlerinde milletvekili aday adayı oldum dolayısıyla kimse benim Ak Partililiğimi eleştiremez. Türkiye yüzyılı döneminde özellikle seçim sürecine çok az bir zaman kala bu tür paylaşımlar Ak Parti'ye ve Cumhur İttifakına Fethiye 'de zarar vermektedir. Bu paylaşımı yapan kişi ve kişileri esefle kınıyorum." Dedi.

AdminAdmin