GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 21:42

BAŞKAN AKDENİZLİ, ANNESİ VE EŞİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ, ANNESİ VE EŞİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ÖĞRETMEN ANNESİ VE EŞİNE DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla annesi Neriman Akdenizli ve eşi Sema Akdenizli’ye sürpriz yaparak Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’den emekli öğretmen annesi Neriman Akdenizli’ye ve öğretmen eşi Sema Akdenizli’ye sürpriz ziyaret. Başkan Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli öğretmen olan annesi Neriman Akdenizli’yi evinde ziyaret etti. Ellerinde çiçekle Başkan Akdenizli’yi karşısında gören Neriman Akdenizli, beklenmedik sürpriz karşısında hem çok sevindi hem de duygusal anlar yaşadı. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ANNEM, BENİM İLK ÖĞRETMENİM”

Annesinin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Akdenizli; “Herkesin ilk öğretmeni annesidir. Benim de ilk öğretmenin annemdi. Annem emekli olduktan sonra hacca gitti. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.

Başkan Akdenizli’ye anlamlı sürpriz için teşekkür eden Neriman Akdenizli; “Oğlum benim her şeyim. Allah ondan razı olsun. Yaptığı sürpriz karşısında çok mutlu oldum. Her şey için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Akdenizli, daha sonra eşi Sema Akdenizli’nin görev yaptığı Yusuf İzzet Gökçe İlkokulunu ziyaret etti. Başkan Akdenizli, eşinin ders anlattığı sınıfın kapısını çalarak ellerinde çiçekle sınıfa girdi. Eşi Sema Akdenizli’nin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Akdenizli, çiçek takdiminde bulundu. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Akdenizli, eşi ve öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, eşine ve öğrencilere veda ettiği sırada öğrenciler “Tekrar gel” diyerek Başkan Akdenizli’yi gülümsetti.

AdminAdmin