TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 23-08-2023 14:17   Güncelleme : 23-08-2023 14:22

Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”

Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.

Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”

2021 yılında kurulan Hayhay, güçlü altyapısı ve yenilikçi teknolojileri ile kullanıcılarına alışılagelmiş cüzdan uygulamalarından çok daha fazlasını sunuyor. Elektronik cüzdan, para transferi, fatura taksitlendirme/erteleme, hazır nakit ve ön ödemeli kart ürünlerini kullanıcılarına sunarak ödeme koşullarını kolaylaştırırken, kullanıcıların akaryakıttan giyime, giyimden markete; günlük harcamalarına nakit iade (cashback) fırsatı sunarak bütçelerine de sürekli katkıda bulunuyor.

Artık Doğal Gaz Faturaları Ertelenebiliyor Ya Da Taksitle Ödenebiliyor

Ankara’da yaşayan Başkentgaz doğalgaz aboneleri fatura ödemelerini erteleyerek ödeyebiliyor. Hayhay uygulamasını kullanan aboneler, ister kredi kartı ile isterlerse de kredi kartsız 12 aya kadar taksitle ödeyebiliyor, faturalarını 45 güne kadar erteleyebiliyor. Yakında İzmir ve Eskişehir’de de hizmete girecek özellik ile kış aylarında artan fatura tutarları yaz aylarına kadar taksitlendirilebiliyor.

Doğal gaz dışında elektrik, su, cep telefonu, internet, TV gibi tüm faturaları tek bir uygulama üzerinden zahmetsizce ödeme kolaylığı da Hayhay ile mümkün.

Market ve Akaryakıt Harcaması Yaparken Para İadesi Almak Mümkün

Kullanıcılarına sunduğu imkanlarla hayatı kolaylaştıran Hayhay, akaryakıt ve market alışverişlerinde “cashback” yani nakit iade fırsatı ile harcamalarının bir kısmını geri alabiliyorlar.

Hayhay akaryakıt kampanyasından yararlanmak isteyen herkes uygulamada yer alan akaryakıt menüsünden başvuru formunu doldurarak, akaryakıt alımlarında nakit iade kazanma imkanına sahip olabilir. Akaryakıt kampanyasının en büyük kolaylıklarından biri de kullanıcıların aracından inmesine bile gerek kalmadan, sadece kartı pompacıya göstererek ödeme işlemini Hayhay uygulamasına kayıtlı kredi kartıyla gerçekleştirebiliyor olması.

Hayhay market kampanyasından yararlanmak isteyenler ise uygulamada yer alan market menüsünden farklı kampanyaları takip edebilir ve market alışverişlerine özel cashback (nakit iade) fırsatından yararlanabilirler. Market alışverişlerinde harcadıkça iade kazanan Hayhay kullanıcıları, her market alışverişinde biriken nakitlerini diledikleri harcamalarında hiçbir kısıt bulunmadan harcayabilirler.

Ayakkabı, Çanta ve Giyim Alışverişlerinde Nakit İade Alınabiliyor

 Geniş marka ağında alışveriş kolaylığı sağlayan Hayhay uygulaması, alışveriş yaparken aynı zamanda iade kazandırıyor. Türkiye’nin sevilen markalarından yapılan her alışverişin %15’e varan tutarı Hayhay cüzdana anında geri yükleniyor. Nakit iade almak için 26 farklı markanın yüzlerce mağazasında kasada ödeme anında Hayhay uygulamasını kullanmak yeterli.

 

“Finansal kolaylıklar sağlayarak ev bütçesine somut katkıda bulunuyoruz…”

Ev bütçesi yönetiminde sağladıkları faydalara dikkat çeken Hayhay Genel Müdürü Berk Çağlayan; “Hayhay olarak kullanıcılarımıza finansal kolaylıklar sağlayarak somut destek veriyoruz. Market, akaryakıt, giyim gibi ihtiyaçlar için yapılan harcamalarda, devam eden cashback kampanyalarımız ile alışveriş tutarları üzerinden nakit iadeler sağlıyoruz. Ev halkının sabit harcama kalemi olan faturalarında, erteleme ve taksitlendirme imkanları sunarak ev bütçesinin yönetimine katkıda bulunuyoruz.

 

 

-Birlik Haber Ajansı

AdminAdmin