FETHİYE
Giriş Tarihi : 01-09-2023 13:54

HANİ BORCU OLMAYAN TEK İLÇE BELEDİYE İDİK?

HANİ BORCU OLMAYAN TEK İLÇE BELEDİYE İDİK?

HANİ BORCU OLMAYAN TEK İLÇE BELEDİYE İDİK?

Fethiye Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısını bugün gerçekleştirecek. Meclis gündeminde görüşülecek konulardan bir madde de Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü Mevkiinde mülkiyeti Fethiye Belediyesine ait olan, yıllardır Lunapark ve oyun bahçesi olarak bilinen 7 Bin 732 metrekarelik arsanın satışına dair yetkilendirme konusu olacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca  her topluluğu bulduğunda yaptığı konuşmalarda  Fethiye Belediyesinin Türkiye genelinde ilçeler bazında borcu olmayan tek ilçe olduğunu beyan ediyordu. Borçlu olmayan bir belediye olmasına rağmen bu arazinin neden satılmak istendiği merak konusu olurken, “Ranta ve peşkeşe  karşıyım” diyerek hep kendini  öven başkan Alim Karaca yoksa bu araziyi birilerine mi peşkeş çekecek? Sorusu da akıllara geliyor.
Keramettin Yılmaz da Tepki Gösterdi…
Hisarönü Mevkiindeki  arazinin satışına yönelik bir tepki de geçmiş dönem Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’dan geldi.
Yılmaz açıklamasında;
“2004-2014 yıllarında  ben diğer belde belediye başkanlarım Göcek’te Recep Şatır, Üzümlü’de Önder Genç, Çiftlik’te Halil Doğan ve  Çamköy’de de Bekir Eser aynı yıllarda belediye başkanlığı yaptık. O günün kısıtlı bütçeleriyle belediyemize ait kamu malını satmadık. Kendi malımızdan daha kıymetli koruduk. Satarak kat karşılığı vererek bütçe oluşturulmaz. Topraklarımızı gelecek nesillere aktarmanın doğru olduğunu düşünüyoru” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin