YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 13-03-2024 05:42

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’UN YOĞUN SALI PROGRAMI

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’UN YOĞUN SALI PROGRAMI

Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz Salı gününü yoğun çalışma programıyla geçirdi.
Saha çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Başkan Adayı Topuz aynı zamanda da ilçe merkezinde de ziyaret programlarına devam ediyor.
Güne ilçemiz Ulusal Egemenlik Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, tüm esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi. Esnaflarla bir süre sohbet de eden Başkan Adayı Topuz, esnafların talep ve önerilerini dinledi.
Esnaf ziyaretini tamamlamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen geleneksel Salı Toplantısı’na iştirak eden Başkan Adayı Topuz, partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda gündeme dair konuşarak, CHP’ye  yeni üye olan partililere rozetlerini taktı. Daha sonra Milas Muharip Gaziler Derneği’ne geçen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, gazilerle bir süre sohbet ettikten sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretini tamamladı.
Milas Belediyesi Milasspor’a moral ziyareti...
İlçemizi Muğla Süper Amatör Lig’de temsil eden ve Bölgesel Amatör Lig’e yüselmek için play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyesi Milasspor’a hafta sonu oynayacakları Ortaca Belediyespor maçı öncesinde ziyaret gerçekleştiren Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, tüm takım ve teknik heyete başarılar diledi. Takımın sahadan galibiyetle ayrılacağına yürekten inandığını belirten Başkan Adayı Topuz, takıma tatlı ikramında bulundu.
Mahalle ziyaretleri devam ediyor...
Kırsal mahalle ziyaretlerinde sona yaklaşan ve ilçe merkezinde mahalle toplantılarına başlayacak olan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Karacahisar, Çiftlik, Pınararası, Fesleğen, İkizköy ve Bağdamları’nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar ve vatandaşlara söz vererek, mahallelerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Topuz, muhtarların çalışma yapılmasını işaret ettiği noktaları da gezerek, ekibine notlar aldırdı. Mahallelerde ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Topuz, göreve gelmesinin ardından  tespit edilen sorunlar hakkında ivedilikle çalışmalar gerçekleştirileceğini ifade etti.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a mahalle ziyaretlerinde önceki dönem Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Akın Üstündağ, veda ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere mahallelerde bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

AdminAdmin