YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 18-03-2024 16:57

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN KIRCAĞIZ’DA COŞKULU MİTİNG

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN KIRCAĞIZ’DA COŞKULU MİTİNG


İlçemizin kırsal  mahallelerinde saha çalışmaları ve toplantılarını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, mahalle buluşmalarına ilçe merkezindeki mahallelerde devam ediyor. Başkan Adayı Topuz, ilçe merkezi toplantılarına Kırcağız Mahallesi ile start verdi. Yoğun ve coşkulu kalabalık önünde konuşan Başkan Adayı Topuz mahalle sakinlerinden 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde destek istedi. 
Toplantı alanında Kırcağızlı gençler tarafından meşalelerle karşılanan Başkan Adayı Topuz, slogan ve marşlar eşliğinde konuşma gerçekleştireceği kürsüye geldi.  Toplantıda ilk konuşmayı CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen Başkan Çetinkaya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ahmet Aras’a, Milas Belediye Başkanlığı için Fevzi Topuz’a Kıcağızlı vatandaşlardan destek istedi. 
CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın ardından sahneye Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz davet edildi. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye gelen Başkan Adayı Topuz, Kırcağızlı vatandaşları selamladı. 
Geçmişte gerçekleştirdiği hizmetlerin bundan sonraki yapacakları çalışmaların garantisi olacağını belirterek sözlerine başlayan CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, ilçe merkezine yakın bir mahalle olması sebebiyle Kırcağız’ın nüfusunun geçmişten bugüne arttığını ifade ederek, artan nüfusun mahallede  yeni çalışmalar ve hizmetlerin gerçekleştirmesine ortam hazırladığını belirtti.
Projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu...
Kırcağız mahallesine daha önce gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde muhtar ve vatandaşlardan mahallede yapılması gereken çalışmaları dinleyerek, bu doğrultuda projeler üreteceklerinin altını çizen Başkan Adayı Topuz, Kırcağız’da yapılması planlanan çalışmalar noktasında bilgilendirmelerde bulundu. Mahallenin en büyük sorunlarından birinin kanalizasyon sorunu olduğunu belirten Başkan Adayı Topuz, bunun çözümü için atık suları toplayacak olan bir kollektör yapıp, Milas Atık Su Arıtma Tesisi’ne bağlayacaklarını belirtti. Başkan Adayı Topuz ayrıca genişleyen mahallenin yeni yatırımlar almasının önündeki en büyük engelin İmar Planı olduğunu belirterek, en kısa zamanda İmar Planı’nı yapacağını ifade etti.  Gençlere ve gençlerin spora yönlendirilmesine önem verdiğini ifade eden Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Kırcağız Mahallesi’nde mahalleye yakışır bir spor kompleksini hayata geçireceğinin altını çizdi. Düğün salonu yapılmasıyla ilgili çalışmaların başladığını belirten Topuz, bu projenin tamamlanmasıyla ilgili  31 Mart’tan itibaren köy halkının ihtiyacı olan projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Konuşmasını tamamlamasının ardından belediye meclis üyesi adaylarını tek tek kürsüye davet eden Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, listelerinde çeşitli meslek kollarından meclis üyesi adaylarının bulunduğunu belirterek, hep birlikte Milas  için başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti. 
Yeni Üyelere Rozetleri Takıldı...
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, toplantının sonunda Kırcağız Mahalleli olan eşi Nurhayat Topuz’u kürsüye davet etti. Başkan Adayı Topuz ve eşi Nurhayat Topuz, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan vatandaşlara rozetlerini birlikte  taktılar. Rozet töreninin ardından ise coşkuyla gerçekleşen Kırcağız mitingi son buldu.

AdminAdmin