BASKETBOL
Giriş Tarihi : 28-01-2024 20:16   Güncelleme : 28-01-2024 20:39

ÇAĞDAŞ BODRUM EVİNDE TÜRK TELEKOM İLE MÜCADELE ETTİ

ÇAĞDAŞ BODRUM EVİNDE TÜRK TELEKOM İLE MÜCADELE ETTİ

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 18. haftasında kendi evinde olmayı hedeflediği “Zor Rakip” olma hedefi ile rakiplerini ağırlamaya devam etti. Evinde Türk Telekom ile karşılaşan Çağdaş Bodrum Spor seyircisinden tam puan aldı.

Kurulduğundan itibaren iki sezon içerisinde iki lig birden tamamlayarak TB2L’den BSL’ye yükselen Çağdaş Bodrum Spor, BSL İkinci yarıda üst üste oynadığı Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes karşılaşmalarının ardından kendi evinde Türk Telekom ile karşılaştı.

Antrenör Ahmet Çakı’nın yönetiminde oynayan Çağdaş Bodrum seyircisinin büyük desteği, son haftalarda yakaladığı oyun hakimiyeti ve geliştirdiği savunma ile özellikle kendi evinde rakipleri için zor bir rakip olma hedefini tutturdu.

Maça Maça Dominic Jordan Artis, Can Uğur Öğüt, Amar Alibegovic, Jaron Tremel Johnson, Ahmet Duverioğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, maça oldukça hızlı başladı. Savunmada ve ataklarında rakibini zorlayan Çağdaş Bodrum, ilk periyodu 23-27 geçerken, ilk yarıyı da 42-43 skorla tamamladı.

Maçın ikinci yarısında özellikle tribünlerin savunmaya katkısı ve takıma olan inançlarını tezahüratlarıyla salona yansıttılar. Sahada rakibine üstün bir oyun sergileyen Muğla temsilcisi, 3. Periyodu 57-63 skorla tamamladı. Maçta son ana kadar heyecan ve adrenalin devam ederken, Çağdaş Bodrum Spor, Türk Telekom karşılaşmasından 79-88 skorla mağlup ayrıldı.

Çağdaş Bodrum Spor‘da 24 sayı ile Amar Alibegovic 13 sayı ile Jaron Tremel Johnson ve Ahmet Duverioğlu, 10 sayı ile Can Uğur Öğüt maçın skorer oyuncuları oldular.

Çağdaş Bodrum Spor ligin 19. Haftasında 5 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda Darüşşafaka Lassa ile oynayacak. Darüşşafaka Lassa – Çağdaş Bodrum Spor Karşılaşması beINsports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

AdminAdmin