MİLAS
Giriş Tarihi : 30-08-2023 16:26

Milas’ın Dört Bir Yanını 30 Ağustos Coşkusu Sardı

Milas’ın Dört Bir Yanını 30 Ağustos Coşkusu Sardı

Milas’ın Dört Bir Yanını 30 Ağustos Coşkusu Sardı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı coşkusu, 29 Ağustos Salı günü akşamı Milas’ın Ören Mahallesi Yalı Meydanı’nda gerçekleşen Anadolu Rock Müzik Sanatçısı Ali Altay konseri ile başladı. Konser öncesinde saat 20.00’de başlayan kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne olurken, sanatçı Ali Altay ise dillere pelesenk olmuş şarkılarla alanı dolduran vatandaşlara özel bir gece yaşattı.

 

 

Zafer Bayramı haftasına özel gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında 29 Ağustos Salı günü akşamı Ören’de saat 21.00’de başlayan Ali Altay konseri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı coşkusuna renk kattı. Ali Altay’ın sevilen şarkılarına eşlik eden vatandaşlar ellerinde bayraklarla Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

 

Milas’ın Dört Bir Yanında Zafer Bayramı’na Yaraşır Ve 100. Yıl Ruhuna Uygun Kutlamalar…

 

 

Konserde yaptığı konuşmayla 30 Ağustos coşkusuna ortak olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Cumhuriyetin 100. yılında, tarihimizin bu önemli gününde, zafer coşkusunda siz değerli hemşehrilerimi, değerli dostum Ali Altay ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi bir dost, iyi bir insan olan Ali Altay’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi sanatıyla başka bir yerde ama bizim gönlümüzde taht kurduğu asıl nokta Cumhuriyet ve Atatürk konusundaki duruşudur. Kendisi sağlam bir Cumhuriyetçi ve sağlam bir Atatürkçü’dür. 30 Ağustos zafer coşkusunu en güzel Ali Altay ile yaşayabilirdik. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, Zafer Bayramınızı yürekten kutluyorum.” dedi.

 

 

Cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle ilçemizin her köşesinde ayrı bir etkinlik ve organizasyon gerçekleştirdiklerini de belirten Başkan Tokat, “Zafer Bayramı’na yaraşır ve 100. yıl ruhuna uygun bir şekilde kutlamalar planladık. Bugün Ören ve Boğaziçi’nde, 30 Ağustos’ta Milas’ta, Bafa’da ve Güllük’te zafer coşkusu yaşanacak. Geldiğiniz ve bu coşkuya ortak olduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyor; başta ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı yürekten kutluyorum.”

 

 

Zafer Bayramı haftasına özel gerçekleşen Ali Altay konseri; Cem Karaca, Neşet Ertaş, Edip Akbayram, Erkin Koray, Haluk Levent gibi sevilen sanatçılarla bütünleşen birbirinden güzel şarkı ve türkülerin seslendirilmesiyle sona erdi.

AdminAdmin