GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2023 15:21

PAŞALI MAHALLESİ SOSYAL TESİSE KAVUŞUYOR

PAŞALI MAHALLESİ SOSYAL TESİSE KAVUŞUYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, PAŞALI SOSYAL TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği günlerde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Paşalı Mahallesi’nin uzun zamandır beklediği Çok Amaçlı Sosyal Tesisin yapımı için talimat veren Başkan Akdenizli, yapımına başlanılan tesiste incelemelerde bulundu.

Seydikemer’in 65 mahallesine sosyal tesis yapma sözü veren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, verdiği sözleri kısa zamanda yerine getiriyor. Daha önce Karadere Mahallesi’nde Çok Amaçlı Sosyal Tesisi vatandaşların hizmetine açan Başkan Akdenizli, mahalle mahalle çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Akdenizli, vatandaşların en çok talepte bulunduğu sosyal tesis yapımı için ekiplere talimat verdi. 

Paşalı Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yapımına başlanılan Çok Amaçlı Sosyal Tesisteki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Paşalı Mahalle Muhtarı Salih Özkan, Belediye Birim Müdürleri eşlik etti. Kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacak sosyal tesiste vatandaşlar yazın güneşten kışın yağmurdan korunacak, düğünlerini, yemeklerini ve eğlencelerini rahatlıkla yapabilecekler.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İMİZİN 65 MAHALLESİNİ SOSYAL TESİSE KAVUŞTURACAĞIZ”

Sosyal tesisin yapımıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Akdenizli, Seydikemer’in 65 mahallesine hizmetlerin devam edeceğini vurguladı. Başkan Akdenizli; “Paşalı Mahallemizin uzun süredir beklediği sosyal tesisimizi bitirmek üzereyiz. Ekibimizle çalışmaları yerinde inceledik. Seydikemer’imizin 65 mahallesini sosyal tesise kavuşturacağız. Hizmetlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü; “AK Parti Teşkilatları olarak hizmet ve eser siyaseti yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MAHALLE MUHTARI VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye çalışmalarından dolayı teşekkür eden Paşalı Mahalle Muhtarı Salih Özkan; “Değerli Başkanımız B. Önder Akdenizli’ye ve ekibine çok teşekkür ederiz. Başkanımız sözünü yerine getirdi” dedi.

Seydikemer Belediyesi’nin çalışmalarını hayranlıkla takip ettiklerini, Belediye Başkanı Akdenizli’nin gecesini gündüzüne katarak çalıştığını dile getiren Paşalı Mahallesinde yaşayan Hasan Gücer ise; “Başkanımız ilk göreve geldiğinde sosyal tesis yapma sözü vermişti. Yerine getirdi, çok teşekkür ediyoruz. Çalışkan bir başkanımız var, arkasındayız” dedi.

AdminAdmin