GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 13:39

Marmaris Kaymakamı 2023'ü görevi başında uğurladı

Marmaris Kaymakamı 2023'ü görevi başında uğurladı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kaymakamı, 2023'ün son gecesinde kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi görenleri ziyaret ederek uğurladı. 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi. Kaymakam Kaya, yeni yıla Yat Limanı'nda asayiş kontrolü yaparak girdi ve vatandaşların yeni yılını kutladı.
Muğla'nın Marmaris ilçesi Kaymakamı 2023'ün son gecesini görevi başındaki kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek uğurlarken, 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya gün boyunca şehit ailesi, hastane, jandarma ve emniyet kontrol noktaları ve karakol ziyaretleri yaparken, yeni yıla da en kalabalık bölgesi olan Yat Limanı'nda asayiş kontrolü yapıp vatandaşların yeni yılını kutlayarak girdi. Hastane ziyaretinde Marmaris Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara acil şifalar dileklerini ileten ve görevi başındaki sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Kaymakam Kaya, çeşitli hediyeler de takdim etti. Ziyaretlerinde Kaymakam Kaya'ya İlçe Emniyet Müdürü Aycan Çakır Öztürk, İlçe Jandarma komutanı Yarbay Murat Çam, İlçe Sağlık Müdürü Doktor İmran İnce, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Halil Ekmekçi, Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan eşlik etti.

AdminAdmin