SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 14:12   Güncelleme : 05-12-2023 14:17

Murat Akçil Meclis Üyeliği İçin Aday Oldu

Murat Akçil Meclis Üyeliği İçin Aday Oldu

Ortaca'nın genç siyasetçilerinden Murat Akçil AK Partiden Ortaca Belediyesi Meclis Üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu.

Ortaca'ya hizmet etmek amacıyla belediye meclis üyeliği görevine talip olduğunu aktaran Akçil, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu;
“2017 yılında Ortaca Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı ile başladığım ve Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı göreviyle devam ettiğim Ak Partimizden Ortaca Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için yola çıkmış bulunmaktayım. 
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Gençler siyasetin nesnesi değil, öznesidir” sözlerinden güç alarak Ortaca’mız ve Ortaca gençliği adına gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. 
Bu kutlu yolda “Biz gençleri her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşımız olarak gördük” sözleriyle bizlere güvenen, hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Eyyüp Kadir İnan’a, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ebrar Çoban’a, tüm teşkilat mensuplarına ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin