FETHİYE
Giriş Tarihi : 01-02-2024 20:04

BAŞKAN ADAYI KÖKTEN, MAHALLE BAŞKANLARININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN ADAYI KÖKTEN, MAHALLE BAŞKANLARININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ


Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, AK Parti mahalle başkanları ile toplantıda bir araya geldi.
İncirköy Mahallesi’nde gerçekleşen programa İncirköy Mahalle Başkanı Ali Gezer, Üzümlü Mahalle Başkanı Tufan Ergün, Koru Mahalle Başkanı Osman Özcan, Kızılbel Mahalle Başkanı Nihat Gavcar, Söğütlü Mahalle Başkanı Süleyman Ölmez ve Nif Mahalle Başkanı Mustafa Ünal katıldı. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle başkanlarının taleplerini dinledi. Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Başkan Adayı Kökten, başkanlığa seçildiği takdirde önceden tespit edilen sorunların kısa bir sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.
Toplantının ardından vatandaşlar ile sohbet eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, esnaflara da hayırlı işler temennisinde bulundu. Fethiye’nin tamamını dolaşarak sorunları yerinde tespit edeceklerini kaydeden Başkan Adayı Kökten, amaçlarının Fethiye’yi ve mahallelerini hizmetle buluşturmak olduğunun altını çizdi.

AdminAdmin