YATAĞAN
Giriş Tarihi : 24-04-2023 15:19

Yatağan’da 140 Öğrenciye Bisikletleri Teslim Edildi

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla bisiklet dağıtımına katılarak, 140 öğrenciye bisikletlerini teslim ettiler.

Yatağan’da 140 Öğrenciye Bisikletleri Teslim Edildi

Muğla Valiliği ve Yatağan Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen bisiklet dağıtım etkinliğinde, kura ile belirlenen 140 öğrenciye bisikletleri teslim edildi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, bisikletlerin kullanımlarının sağlıklı bir yaşamda yer alacağına vurgu yaparak, sürücülerin güvenliği için trafik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Bu özel günde, insanların mutlu ve umutlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilmeleri için çaba gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Mustafa Emre Kılıç ise bisiklet dağıtımı, çocukların mutluluğu ve sağlıklı yaşamları için önemli bir adım oldu. Çocuklar, yeni bisikletleriyle birlikte daha fazla hareket ederek, sağlıklı yaşamlarından yararlanacaklarına inanıyorum ifadelerini kullandı.

AdminAdmin