BODRUM
Giriş Tarihi : 28-05-2023 15:47

Kamp, Karavan ve Tekne Tutkunlarının Fuarı Açıldı

Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde, İdeal Fuarcılık tarafından düzenlenen 2. Kamp, Karavan, Tekne ve Doğa Sporları Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kamp, Karavan ve Tekne Tutkunlarının Fuarı Açıldı

25-28 Mayıs 2023 tarihlerinde ziyaretçi kabul eden fuarın açılışı, Heredot Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Fuarın ana sponsoru Shantigo Karavan oldu.

Bodrum’da son yıllarda düzenlediği fuar ve organizasyonlarla dikkatleri üzerine çeken İdeal Fuar'ın düzenlediği fuar, 25-28 Mayıs tarihleri arasında her gün saat 24:00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Özellikle son yıllarda kalabalığı giderek artan şehirlerin ve alternatif tatil anlayışlarının ön plana çıkmasıyla karavan, kamp, doğa ve su sporlarına ilgi arttı. Bu ilgiyi odağına alan fuarda, her türlü kamp malzemesinden doğa ve su sporlarına dair her türlü ürün grubu ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Son dönemde dikkat çeken ve beğeni kazanan “tiny house” (taşınabilir ev) örneklerinin yanı sıra her bütçeye uygun tekne, karavan ve doğa sporları malzemeleri de fuarda yer alıyor. Bu yıl fuarda amatör denizciler için de tekneler sergileniyor. Özel üretim çekme karavanlar da fuarın gözdesi olmaya aday. Fuarda, firmalar tarafından fuara özgü indirim avantajları sunuluyor.

40’a yakın firmanın katıldığı fuarı düzenleyen İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"İdeal Fuar olarak Bodrum’da yine ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Özellikle deprem ve pandemi sürecinin etkisiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de doğaya dönüş trendinin öne çıktığı bir dönemde kamp, karavan, tiny house, tekne ve doğa sporlarına yönelik ilginin katlanarak arttığına şahit oluyoruz. Biz İdeal Fuar olarak, nasıl farklı sektörlerde alıcı ve satıcıyı bir araya getiriyorsak, bu organizasyonda da yine siz değerli katılımcılarımızı ve ziyaretçilerimizi bir araya getirme, iş fırsatı yaratma amacındayız. Bodrum da bu anlamda artık birçok şehir gibi bir fuar merkezi haline gelmiştir. Bunun oluşmasında da şüphesiz İdeal Fuarcılık’ın emeği ve katkısı oldukça fazladır. Bunun devamında da 20-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bodrum Kuyumculuk, Mücevherat ve Pırlanta Fuarı gerçekleşecektir. Herkese teşekkür ediyorum ve iyi, verimli bir fuar geçirmenizi diliyorum."

AdminAdmin