FETHİYE
Giriş Tarihi : 11-09-2023 09:58

Abart Egzozlara Emniyetten Geçit Yok

Abart Egzozlara Emniyetten Geçit Yok

Abart Egzozlara Emniyetten Geçit Yok

Fethiye genelinde abartı egzozlu araçların çevreye rahatsızlık vermesi nedeniyle trafik ekipleri denetimleri yoğunlaştırdı.

 


Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri 'Sesleri kısılıncaya kadar devam' mottosuyla başlatmış olduğu denetimler kapsamında vatandaşlardan yoğun olarak gelen şikâyetler üzerine 'Abartı egzozlu araçlar ve motosikletler' üzerine denetimlerini arttırdı. Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından abartı egzozlu araçlar ve motosikletler üzerine yapılan denetimlerde tespit edilen abartı egzozlu araçlar ve motosikletlere gerekli ceza işlemleri uygulandı. Trafikten men edilen araçlar yediemin otoparklarına çekildi. Denetimlerin devam edeceğini belirten Fethiye Trafik Büro Amiri Gökhan Kam, "Sesleri Kısılıncaya Kadar Devam" mottosuyla çalışıyoruz" dedi.

 

 

“Denetimler artarak devam edecektir”

Fethiye Trafik Büro Amiri Gökhan Kam denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Daha önce Fethiye ilçemizde huzurlu sokaklar projemiz ile abartı egzozlu araçlar üzerinde yoğun denetimlerde bulunduk. Son zamanlarda artan şikâyetler üzerine İlçe Emniyet Müdürümüz Kayhan Dadaşoğlu'nun talimatıyla vatandaşlarımızın huzuru ve ikametlerinde sükûn içinde bulunmaları için abartı egzozlu araçlar üzerinde "Sesleri Kısılıncaya Kadar Devam" mottosuyla yeni bir denetim yoğunluğu içerisindeyiz. Denetimler artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

AdminAdmin