TRAFİK KAZASI
Giriş Tarihi : 08-04-2024 15:28

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

 

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafikte makas atarak ilerleyen otomobilin neden olduğu zincirleme kazada ortalık savaş alanına döndü. Kaza, şans eseri maddi hasarla atlatıldı.

Pazar akşamı Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde ilçe merkezi istikametine giden 35 BYZ 650 plakalı otomobil, Gümbet Kavşağı’na yaklaştığı sırada önünde seyreden 26 NV 405 plakalı otomobili sollamaya çalıştı. Sollama yaptığı otomobile çarpıp sürücüsünün kontrolünden çıkan 35 BYZ 650 plakalı otomobil, refüje çıktı. Refüjdeki korkulukları deviren otomobil, ön kısmı karşı şeride girdikten sonra durabildi. 26 NV 405 plakalı otomobilin sürücüsü ise çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti, yol kenarındaki motosiklete çarparak durabildi. O sırada Turgutreis istikametine giden bir taksi ise refüje çıkan 35 BYZ 650 plakalı otomobile çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza, maddi hasarla atlatıldı. Kaza anı, 35 BYZ 650 plakalı otomobildeki yolcunun telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün süratli bir şekilde makas atarak ilerlediği ve sonunda kaza yaptığı görülüyor.

 

Bir başka kaza da Bodrum–Turgutreis Karayolu’nda yaşandı. Karayolunda giden otomobil, Gürece ile Yahşi Kavşağı arasında sürücüsünün kontrolünden çıktı. Refüje çarpan otomobil, refüjün ortasına devrildi. Bu kaza da maddi hasarla atlatıldı. Bitez Gavaklısarnıç Caddesi üzerinde meydana gelen başka bir kazada ise caddede seyreden motosikletin sürücüsü Y.Y., ara sokaktan caddeye giren bir araca çarpmamak için ani fren yaptı. Sürücüsünün gidon hakimiyetini kaybettiği motosiklet devrildi. Kazada yaralanan Y.Y., 112 Acil Sağlık ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

AdminAdmin