MİLAS
Giriş Tarihi : 16-01-2024 16:42

Elden Ele Bakım Ve Dağıtım Atölyesi İle Yardımlar Yerini Bulacak

Elden Ele Bakım Ve Dağıtım Atölyesi İle Yardımlar Yerini Bulacak


Milas Belediyesi, vatandaşların evinde bulunan ihtiyaç fazlası eşyaların yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara dağıtılması için Elden Ele Bakım ve Dağıtım Atölyesi’ni kurdu.
Milas Belediyesi, sosyal hizmet ve sosyal sorumluluk uygulamalarını sürdürerek, ihtiyaç fazlası eşyaların yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırılması amacıyla Elden Ele Bakım ve Dağıtım Atölyesi'ni kurdu. Vatandaşlar arasındaki bağı güçlendirmeyi hedefleyen çalışma ile hem evlerdeki ihtiyaç fazlası malzemeler değerlendirilecek hem de ihtiyaç sahibi bireylere yardım eli uzatılmış olacak.
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; kadın, erkek ve çocuklar için kıyafet (mont, elbise, gömlek vb), ayakkabı, kullanılmamış iç çamaşırı, kullanılmamış çorap, yatak, yorgan, yastık, battaniye, gelinlik, damatlık, sünnet kıyafeti, oyuncak, bebek arabası, beşik, çocuk bezi, alt açma bezi, ıslak mendil yardımlarının kabul edileceği belirtildi.
Tabakhane Caddesi’nde bulunan hizmet binasında toplanacak malzemelerin ayrıştırılma işleminin ardından dağıtımının yapılacağı, yardım yapmak veya detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile 0 (252) 512 51 11 numaralı iletişim numarası üzerinden iletişime geçebileceği belirtildi.

AdminAdmin