GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-11-2023 15:18

SEYDİKEMER’DE TOKİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SEYDİKEMER’DE TOKİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SEYDİKEMER TOKİ’DE İLK KAZMA VURULDU

Seydikemer'de TOKİ tarafından yapılacak olan projenin inşa çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 dükkandan oluşacak TOKİ konutlarının Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “TOKİ konutları, inşallah en kısa sürede tamamlanıp, hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

Seydikemer’de vatandaşların uzun zamandır beklediği TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Konutlarında ilk kazma vuruldu. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün, Seydikemer Belediye Başkanlığı döneminde ihaleye çıkarılan, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda projesi hızlandırılan TOKİ Konutlarında sevindirici gelişme yaşandı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi çerçevesinde, hak sahiplerinin belirlendiği, Seydikemer’in Menekşe Mahallesi’ne yapılacak olan 304 konut ve 8 dükkandan oluşan TOKİ konutlarının yapımı için ilk kazma vuruldu.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “AK Parti Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’ün girişimleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemiz Menekşe Mahallesi’ne yapılacak olan TOKİ konutlarında ilk kazma vuruldu.  Vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği TOKİ konutları, inşallah en kısa sürede tamamlanıp, hak sahiplerine teslim edilecektir. Seydikemer’imize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

TOKİ Konutlarının Seydikemer’e yapılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Akdenizli; “TOKİ’nin ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Kadem Mete ile Yakup Otgöz’e, önceki dönem AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Seydikemer’imize hayırlı olsun” dedi.

AdminAdmin