MİLAS
Giriş Tarihi : 13-09-2023 18:23

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Milas’tan Başlıyor

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Milas’tan Başlıyor

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Milas’tan Başlıyor

2013 yılında İzmir'de ilk kez yapılan ve her yıl gerçekleştirilen "Ulaşımda Bisiklet İçin" Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 17'de Milas Atapark'ta başlayacak.

 

 

Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Sözcüsü Filiz Acar, 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu"na Milaslı tüm kadınları davet ederek; "Hep birlikte daha güçlüyüz" dedi.

 

 

Filiz Acar, Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliğin amacının, şehirlerde bisiklet kullanımını arttırmak, kadınları bisiklet kullanmaya teşvik etmek, otomobilsiz kentler gününü kutlamak, sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.

 

 

17 Eylül 2023 Pazar günü saat 17'de, Milas Atapark'ta başlayacak Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'nun gönüllü kadınlar tarafından hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan düzenlendiğini belirten Filiz Acar, Milas'ta uygun görülen güzergahta bisiklet sürüşü yapacaklarını belirterek, Milas'ın tüm kadınlarını ve erkeklerini destek amaçlı etkinliklerine katılmaya davet etti.

AdminAdmin