MUĞLA
Giriş Tarihi : 01-06-2023 14:20   Güncelleme : 01-06-2023 15:11

MUĞLA MİLLETVEKİLİ OTGÖZ, DUALARLA UĞURLANDI

MUĞLA MİLLETVEKİLİ OTGÖZ, DUALARLA UĞURLANDI

 

28. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla’nın Seydikemer ilçesi Karadere Mahallesi’ndeki evinden dualar eşliğinde Ankara’ya uğurlandı.

34 yıldır girdiği her seçimi kazanan, 2014-2019 yerel seçimlerini kazanarak 9 yıl Seydikemer’e hizmet eden ve Seydikemer’in gelişmesi için gece gündüz çalışan, Seydikemer Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası, Millet Bahçesi, Seydikemer Devlet Hastanesi, Patara Köprüsü gibi yatırımları ilçeye kazandıran AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz,yeni dönem için hazırlıkların tamamlandığı Türkiye Büyük Millet MeclisiGenel Kurul’daki yemin töreni için memleketi Muğla’nın Seydikemer ilçesinden Ankara’ya hareket etti.

Sabah saatlerindeSeydikemer’in Karadere Mahallesindeki evine gelen vatandaşlar ve Seydikemer Belediyesi personeli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile bir süre sohbet ettikten sonra dualar eşliğinde Ankara’ya uğurladılar. Vatandaşlar, Seydikemer’den Milletvekili çıkarmanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, burada yaptığı açıklamada; “28. Dönem Milletvekilliği seçimi, arkasından 2’nci tura giden Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlandıktan sonra bizlerde mazbatamızı 10 gün önce aldık. Bugün de Ankara’ya gideceğiz. Kayıtlarımızı yaptırdıktan sonra Allah’ın izniyle yarın da saat 14.00’dan itibaren yemin töreni yapılacak. Arkasından Cumhurbaşkanımızın yemin töreni de yapılacak. Vatana, millete hayırlı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Muğla’nın sorunlarını çözmek için iki vekil olarak çalışacağız. Milletimize vermiş olduğu destek için teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin