GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 11:02   Güncelleme : 29-02-2024 11:09

Gazeteci Yazar Orhan Okutan'dan Gündem Oluşturan Paylaşım

Gazeteci Yazar Orhan Okutan'dan Gündem Oluşturan Paylaşım

Gazeteci Yazar Orhan Okutan'ın Feyhiye Alternatif Bakış adlı haberleri/sosyal" class="taglink" title="sosyal Haberleri">sosyal medya hesabından paylaştığı  "Partiye Değil İnsana Oy Veriyorum" başlıklı haber  gündem oldu. Makalede, sokak canları için yaptığı çalışmalarla tanınan Gökçen Bayram'ın İyi Parti Fethiye Belediye Başkanı Adayı Behçet Saatcı'yı ziyaret ederek destek verdiğini açıklaması yer alıyor.

Gökçen Bayram, HAYED Fethiye'nin Kurucu Başkanlığını yaptığı dönemde Fethiye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle işbirliğine giderek HAYED Eğitim Parkı'nın kazandırılması, öğrencilere doğa ve sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık yaratılması gibi çalışmalarda bulunmuştu. Halen Doğa Dostu (DODO) Fethiye'nin Kurucu Başkanlığını yapan Bayram, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Behçet Saatcı'nın Belediye Başkanlığı döneminde sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları hatırlatarak "Partiye bakarak oy vermeyeli epey oldu. İnsana bakıp oy veriyorum" dedi.

Yönetimin değişmesinin ardından hayvanseverlerin Saatcı'nın kıymetini daha iyi anladığını belirten Bayram, sosyal medya paylaşımında Saatcı'nın sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları şöyle sıralıyor:

  • Sokak hayvanları için eğitim parkı tahsis etti (içine binasını da yapıp teslim etmişti) o parkta 3000 çocuğa hayvan bakımı ve sevgisi konusunda eğitim verdik.
  • Zabıta ile işbirliği yaparak kulübeler taşımıştık, zabıta vasıtasıyla hayvan severlere mama dağıtmıştık
  • Barınakla işbirliği içinde Sokak hayvanları belediyeye aittir diye sokak hayvanlarını koruyan afişler, levhalar yapmıştık ve Fethiye içinde dağıtılmasını ve afişlerin asılmasını, 1 kap su 1 kap mama yapışkanlarının tüm Fethiye'de çöplere yapıştırılmasını sağlamıştık. Minibüslerin arka camlarına bile Sokak hayvanı mahalle sakinidir diye yapışkanlar yapıştırmıştık

Bayram, Saatcı'nın bugün de "Barınağı 7x24 çalışan bir devlet hastanesi gibi çalıştıracağız, Barınaktaki karantina sistemini düzenleyip virüs problemini çözeceğiz, Muhtarlar, mahalle gönüllüleri ile işbirliği içinde beslenme odakları koyacağız, Sulukları tamir edip sayılarını artıracağız" gibi vaatlerde bulunduğunu belirterek, "Bunları görmeyi çooook istiyorum. Kendi adıma her türlü desteği vermeye hazırım" dedi.

AdminAdmin