YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 11-03-2024 13:46

Nizamoğlu; “Halk hareketi sermayeyi yenecek!”

Nizamoğlu; “Halk hareketi sermayeyi yenecek!”

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, mahalle ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla toplantılar yapıyor. Toplantılarda konuşan Nizamoğlu: “Benim arkamda büyük sermaye grupları, büyük şirketler yok. Arkamda sadece halkım var. Halk hareketi de sermayeyi yenecek. Menteşe’mizi birbirimize danışarak, ötekileştirmeden, o onun adamı, bu şu partiye oy verdi demeden birlikte yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmalarını vatandaşlarla bir araya geldiği mahalle toplantılarıyla sürdürüyor.

Menteşelilerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği toplantılarda konuşan Nizamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“BELEDİYECİLİK, SİYASİ PARTİLERİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR”

“Bizler, halkımıza hizmet için inandığımız doğrular için yola çıktık. Kırsalından, kentine kadar Menteşe olarak hizmet için 5 yıl daha kaybedemeyiz. 
Yine diyorum; Belediyecilik hizmet işidir. Hizmeti, sizlere getiremeyenler şuan da sandıkta sizlerden oy istiyor.
Belediyecilik, siyasi partilerin arka bahçesi değildir. Belediyecilik, halka hizmet işidir. Belediyecilik; milletinin derdiyle dertlenme işidir, dertli insanların işidir, gönüller kazanma işidir. Biz, bu düşünceyle halkımıza efendi değil, hizmetkâr olmak için çalışacağız.”
 
“ARKAMDA SADECE HALKIM VAR”

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Menteşe’mizin, sermayenin ve paranın gücüyle bir şeylerin yapılmasına ihtiyacı yok. İyi ve dürüst insanlar olarak, makamla mevkiyle parayla pulla işi olmayan insanlar olarak birleşmemiz gerekiyor.
Benim arkamda büyük sermaye grupları yok. Büyük şirketler yok. Arkamda sadece halkım var. Halk hareketi de sermayeyi yenecek. Menteşe’mizi birbirimize danışarak, ötekileştirmeden, o onun adamı, bu şu partiye oy verdi demeden birlikte yöneteceğiz.
Göreve geldiğimizde rant ve sermayeye değil, tamamen insanımızı merkeze alan çok daha nitelikli hizmetler sunmak için tüm gayretimizle ben ve ekip arkadaşlarım çalışmaya devam edeceğiz.”

AdminAdmin