YATAĞAN
Giriş Tarihi : 25-02-2024 11:24

Başkan Toksöz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Başkan Toksöz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

 

Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, seçim çalışmalarına gün boyu süren programlarıyla devam ediyor.

Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” sloganıyla yola çıktığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, sabahın erken saatlerinde başlayıp, gece yarısına doğru son bulan programlarla, Yatağanlılarla bir araya geliyor.

Eşi Ümmühan Toksöz, Belediye Meclisi Üyesi Adayları ve Cumhur İttifakı teşkilatlarının temsilcileriyle, mahalle mahalle, ev ev dolaşan Toksöz, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla başladığı ziyaretleri, sanayi sitesi, esnaf ve semt pazarı ziyaretleriyle sürdürdü. 12 Şubat’ta mahalle programlarını başlatan Toksöz, Dere, Yukarıyayla, Mesken, Elmacık, Çakırlar, Kadıköy, Kavak, Kafaca Kaplancık, Nebiköy, Kırıkköy, Çukuröz, Bağyaka, Bahçeyaka, Gökpınar, Akgedik ve Yeni Karakuyu’daki tüm mahalle sakinlerinin teker teker ziyaret etti. Son olarak akşam programları için Yeni Mahalle programını başlatan Toksöz, gün içerisinde en az 3 mahalleyi ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler sırasında da, 5 yıl içerisinde ilçeye kazandırılan hizmetleri anlatarak, yeniden görev vermeleri halinde, ilçeye kazandıracakları hizmetleri anlatıyor.

Toksöz, bu süreç içerisinde, ilçedeki maden firmalarının temsilcilerini de ziyaret ederek, maden firmalarının taleplerini dinleyerek, ilçe istihdamı ve firmaların Yatağan için paydaşlığı hakkında istişarelerde bulundu.

Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Pandemi, orman yangınları ve deprem felaketinin yaşandığı bu 5 yıllık süreçte Yatağan Belediyesi olarak sizlere layık olabilmek için çalıştık. “Halka hizmet Hakk'a hizmettir” anlayışıyla şehrimizi, diğer ilçelere örnek olacak hale getirdik.

Muğla'da hep ilkleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını herkese gösterdiğimiz bu süreçte, ilimizin en güzel gençlik merkezini inşa ettik. Yaklaşık 2000 gencimizin matematikten Türkçeye, spordan sanata ücretsiz eğitim almasına olanak sağladık. Her çarşamba ücretsiz sinema günleri düzenledik. 2019 öncesi bu hizmetlerin hiçbiri yoktu. Muğla’nın ilk millet bahçesini yaparak ilçemizde gezecek, misafirlerini götürecek yer bulamayan vatandaşlarımızın dertlerine çare olduk. Millet bahçemizde yaz aylarında günlük 2500`ün üzerinde vatandaşımızı ağırladık. Stratonikeia kazılarına hız verip antik kentimizi ortaya çıkararak yerel turizme katkı sağladık. Balon turizmi, Kanuni Sultan Süleyman kazıları ve Kent Ormanı çalışmalarımızla da Yatağan’a değer katmaya devam ediyoruz.

Yaptığımız 50 adet düğün salonu, 160 kilometre asfalt yol, döşediğimiz 2,5 milyon m2 kilitli parke, taşıyla hem kırsalda hem merkezde tüm hemşehrilerimize hizmet ettik. 20 milyon lira bütçeyle aldığımız Yatağan Belediyesi’nin bütçesini 450 milyon liraya çıkardık. Aldığımız birçok yeni araçla belediyemizin araç filosunu genişlettik.

Yatağan`ımızın her noktasına 5 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ettik. Bundan sonraki süreç için Yatağan’ın eksiklerinin ve sıkıntılarının farkındayız. Belediye personelimiz ve halkımızla birlikte Yatağan’ı daha ileri taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

İlk günkü aşkla, “Yeniden Yatağan” diyor, hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

AdminAdmin