YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 08-03-2024 17:52   Güncelleme : 08-03-2024 18:07

SAATCI, İKİNCİ SEÇİM OFİSİNİ KARAÇULHA’YA AÇIYOR

SAATCI, İKİNCİ SEÇİM OFİSİNİ KARAÇULHA’YA AÇIYOR

 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Karaçulha, Çamköy, Eldirek ve Esenköy’lü seçmenler için ikinci seçim bürosunu hizmete açıyor. 9 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçim bürosu açılışı saat 17:30’da yapılacak.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin favori adayı Behçet Saatcı, ikinci seçim ofisini açıyor. Bağımsız anket firmaları tarafından yapılan anketlerde ilk sırada yer alan Saatcı’nın seçim ofisi, her toplantısı miting havasında geçen ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Karaçulha Mahallesi’nde açılacak. 09 Mart tarihinde saat 17:30’da açılacak olan seçim ofisine yoğun bir katılım olması bekleniyor. 
Karaçulha, Esenköy, Çamköy ve Eldirek Mahallesi’nde bulunan bütün vatandaşları açılışa davet eden Saatcı, Karaçulha’da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda, Yörüklerin ağırlıklı olarak yaşadığı bu bölgeleri Fethiye’nin sigortası olarak gördüğünü açıklamıştı. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dağda bir Yörük çadırında, Toroslar'da duman tütüyorsa o zaman korkuya gerek yok” sözünü hatırlatan Saatcı, "İş az yapılır çok yapılır, telafi edilir. Ama ben sizin yüzünüzü yere eğdirecek, sizi utandıracak hiç bir iş yapmadım. Önce misafir odalarımızdan başlamıştık ki; töremizde ilk önce misafirin kalacağı yere önem verilir, 1 Nisan’dan sonra hizmete Kayıkseki’den başlayarak, aşağıya doğru devam edeceğiz. Atatürk’ün dediği gibi bizim Yörüklerimiz var, bize hiçbir şey olmaz. Karaçulha'nın, Çamköy'ün, Eldirek'in, Esenköy'ün Yörükleri, Fethiye'nin sigortasıdır. Bütün Yörüklerimizi Çalıca’da yapacağımız açılışımıza davet ediyorum” demişti.

AdminAdmin