MİLAS
Giriş Tarihi : 21-02-2024 13:48

Milas İYİ Parti’de Listeler Teslim Edildi

31 Mart yerel seçimlerine diğer partilere göre daha önceden hazırlanan ve hem başkan adayını hem de meclis üyesi adaylarını kısa sürede belirleyen İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı yöneticileri, Milas İlçe Seçim Kurulu’na listeyi teslim etti.

Milas İYİ Parti’de Listeler Teslim Edildi

İYİ Parti Milas Belediye Başkan adayı Mehmet Çayırlı’nın ekip arkadaşları geçtiğimiz günlerde netlik kazanmıştı. Liste seçim kurullarına teslim edildi.

İYİ Parti Milas İlçe Belediye Meclisi üyesi listesine girenler arasında Esandal Kozak, Esma Akbay, Ali Kurt, Selin Gülbaş, Şefika Nur Altunay, Murat Ekin, Eray Özdemir, Volkan Yalçınkaya, Baran Aldemir, Cömert Doğan, Ekrem Çetin, Mehmet Aktaş, Ferudun Akyar, Olcay Akarsu, Gülpaze Arslan, Barbaros Keser, Ömer hayati Kılıç, M. Kemal Kayret yer alırken, kontenjan listesinde ise Kasım Özkan, Tacettin Yıldız, Büşra Yakabaşı yer alıyor.

İYİ Parti Milas İlçe Belediye Meclisi Üye listesinde 4 iş insanı, 4 esnaf, 3 emekli öğretmen, inşaat mühendisi, harita mühendisi, mimar, serbest muhasebeci, mali müşavir, avukat, ziraat mühendisi, emekli müdür, ev hanımı ve emekli veteriner bulunuyor.

Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum

Seçim kurulu önünde başvuru ve süreç ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, “İYİ Parti olarak kendi adayımız ve kendi meclis üyelerimizle seçime giriyoruz. Evraklarımızın hepsini teslim ettik. 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye başkan adayımızı zaten kamuoyu tanıyor. Meclis üyelerimizi de liyakate alarak hazırladık. Hemen hemen her meslek grubunun temsil edildiği bir liste hazırlandı. Milasımıza, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

AdminAdmin