SPOR
Giriş Tarihi : 06-07-2023 11:42

HENTBOL GRUP BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA BAŞLIYOR

HENTBOL GRUP BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA BAŞLIYOR

HENTBOL GRUP BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA BAŞLIYOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar Sezonu Hentbol Grup Birinciliği Müsabakaları 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu ve MSKÜ Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda düzenlenecek.

Muğla'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol grup müsabakaları öncesinde 6 Temmuz Perşembe bugün Ula Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlkokulunda Saat 14.00'da teknik toplantı gerçekleştirilecek.

Ardından Afyon, Aydın, Bilecek, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak'tan gelen 304 sporcu ile 50 antrenörün katılımıyla, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sporcular anısına Akyaka'da saygı yürüyüşü düzenlenecek, daha sonra azmak nehrinde tekne turu gerçekleştirilecek.
Turnuvanın ilk maçı 7 Temmuz Cuma günü yarın Menteşe Spor Salonunda oynanacak. Maç saati ise teknik toplantı sonucunda belli olacak .
Akyaka'da yapılacak olan teknik toplantı ve yürüyüşe, 7-9 Temmuz'da yapılacak olan maçlara tüm basın mensupları davetlidir.

AdminAdmin