YATAĞAN
Giriş Tarihi : 21-03-2024 04:22

Mustafa Toksöz " 31 Mart Gecesi Galayı Gerçekleştireceğiz "

Mustafa Toksöz

Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz:
“MBB’nin 8 aydır tamamlayamadığı Atatürk Caddesi, Yatağanlıları çileden çıkardı”
“Bugün frangmanı yayınladık, 31 Mart gecesi galayı gerçekleştireceğiz”
“Atatürkçülük sözle değil, icraatle olur”
Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 8 aydır tamamlayamadığı Atatürk Caddesi altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından görkemli bir yürüyüş gerçekleştirilirken, Toksöz’ün projeleri kamuoyuyla paylaşıldı.
Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, Belediye Hizmet Binası önünde, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 8 aydır tamamlayamadığı Atatürk Caddesi altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında basın açıklaması yaptı.
Açıklamaya, AK Parti İlçe Başkanı Emre Karaöz, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, Belediye Meclisi Üyeleri, her iki siyasi partinin yönetimleri ve mahalle muhtarları da destek verdi.
Toksöz, burada yaptığı açıklamada, “Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü tamamlanamayan Atatürk Caddesi üzerinde yapılmaya çalışılan altyapı ve üstyapı çalışması maalesef yine sekteye uğramış, yapılan beceriksizlik bizleri şaşırtmazken halkımızı ve esnafımızı maalesef çileden çıkartmıştır.
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına 8 ay önce başlanan, ilçemizin can damarı olan Atatürk Caddesi’ndeki 450 metrelik altyapı ve üst yapı çalışmaları, halen tamamlanmamış olup, hemşehrilerimizin hizmetine sunulmamıştır.
Hemşehrilerimiz ve esnaflarımızın zaruri ihtiyaçlarını çözdüğü, birçok kamu kurum ve kuruluşu ile bankaların bulunduğu Atatürk Caddesi, ayrıca birçok esnafımıza da ev sahipliği yapmaktadır. Çalışmalar sırasında, Atatürk Caddesi’ni Batı ve Doğu olarak bölen ve Cumhuriyet Caddesi’ni Atatürk Caddesi’ne bağlayan Belediye Meydanındaki çalışmalar gereğinden fazla yavaş sürmekte iken şu an tamamen durmuş olup, şehir içi trafiğini felç etmiştir.
3000 metre uzunluğundaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı’nı, tüm engellemelere rağmen 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasına karşın sürekli eleştirilerde bulunmuş olan zihniyetin, 450 metrelik yolun hala tamamlanmamış olmasına kör, sağır ve dilsiz olmasını hayretle karşılıyor.
Bu durumu, saygıdeğer Yatağanlı hemşehrilerimizin takdirine sunuyoruz” ifadelerinde bulundu.
Basın açıklamasının ardından Yatağan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz destek veren çok sayıda Yatağanlı, ellerinde Türk bayraklarıyla, yürüyüş gerçekleştirerek gövde gösterisinde bulundu.

AdminAdmin