MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-06-2023 11:22

MUĞLA’NIN TURİZMİ İÇİN TGA’YA ÖNEMLİ ZİYARET

MUĞLA’NIN TURİZMİ İÇİN TGA’YA ÖNEMLİ ZİYARET

 

 

 

MUTSO’nun da aralarında bulunduğu Muğla Heyeti, Muğla’nın turizm tanıtım çalışmalarına destek sağlamak amacıyla TGA’yı ziyaret etti. 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA)’na Muğla’dan önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. 5 Haziran Pazartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilen ziyarette, Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüseyin Toprak, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası  (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Marmaris Ticaret Odası (MTO) Meclis Başkanı Zekiye İpci,  Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkan Yardımcısı Adil Tunca ve Muğla Protokol Müdürü Durali Doğru hazır bulundu. 

 

Muğla heyetini, TGA Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim başta olmak üzere Genel Müdür Yardımcıları  Elif Balcı Fisunoğlu, Esra Zincirkıran Aydın, Berna Gedik ve Ürün Pazarlama Direktörü  Ceylan Şensoy ağırladı. 

 

Gerçekleştirilen toplantıda, Muğla’nın turizmini daha iyi tanıtmak amacıyla yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, özellikle yurt dışı fuarlara katılım, içerik, heyetler ve ağırlamalar noktasında somut çalışmalar hususunda fikir alışverişinde bulunuldu. 

 

Toplantıya ilişkin açıklama yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş şunları kaydetti: “Öncelikle TGA’ya ziyaretimize gösterdikleri üst düzey hassasiyet ve geniş katılım için teşekkür etmek istiyorum. Muğla için oldukça başarılı ve verimli bir toplantı olduğunu söylemeliyim. Bu toplantı hem TGA yetkililerinin değerli uzman görüşleri hem de Muğla’da turizm konusunda önde gelen kurum ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katılımı nedeniyle son derece verimli oldu.  Muğla’nın ulusal ve uluslararası boyutta doğru ve yerinde tanıtılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar geniş çapta değerlendirildi. TGA, yapılacak uluslararası fuarlarda Muğla’ya da geniş bir yer tahsis etme ve birlikte hareket etme sözünü verdi. Güzel gelişmelerin yaşandığı toplantının, bundan sonraki çalışmalar için güzel bir çıkış noktası ve doğru hareket noktası olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” 

AdminAdmin