SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 20-02-2024 15:10

Seydikemer Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor


Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla Seydikemer Belediyesi hizmet binası bahçesine yapılacak olan Nikah Salonu, vatandaşlara modern ortamda daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gün sayıyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde sürdürdüğü çalışmalar tamamlandıktan sonra nikah işlemleri yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İN ESTETİK GÖRÜNÜMÜNE RENK KATACAK”
Seydikemer’e yakışır bir nikah salonu yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Akdenizli “Seydikemer Belediye’mizin yeni nikah salonunda inşaat çalışmaları devam ediyor. Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz. Nikah salonumuz 80 metrekare olarak tasarlandı ve 50 kişiyi ağırlayabileceğiz. Eşen Çayımızın kenarına yapılan ve ilçemizin estetik görünümüne renk katacak nikah salonumuz şimdiden Seydikemer’imize hayırlı olsun. Hemşehrilerim, her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu vesileyle evlenen bütün çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin