FETHİYE
Giriş Tarihi : 02-02-2024 14:05

Kökten “3 Hilalli Bayrağı Dalgalandırmaktan Onur Duyacağım”

Kökten “3 Hilalli Bayrağı Dalgalandırmaktan Onur Duyacağım”


Cumhur İttifakının MHP’li Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Ülkü Ocaklarının Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına katılarak, “İnşallah 3 Hilalli MHP  bayrağını 31 Mart akşamı Fethiye Belediyesi çatısı altında dalgalandıracağız. Bunun için gecemizi gündüzümüze kattık ve çalışıyoruz. AK Parti, MHP ayrımı olmadan Cumhur İttifakı çatısı altında zafere ulaşacağız” dedi. 
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından her Perşembe günü düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına bu hafta yoğun katılım oldu. 
Programa MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, MHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Muhammed Kökten, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke,MHP Seydikemer İlçe Başkanı  Mehmet Arıç, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve yönetimi, Ülkücü şehit Cengiz Akyıldız’ın kızı MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu, MHP Dalaman İlçe Yönetimi, Türk Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Türkav Şube Başkanı Uğur Yeğin, MHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı  Dilber Aksoy Kocagöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Merkez Yeni Camii İmam Hatibi Yusuf Demirci’nin ve Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetinin akabinde dualar da bulunulurken, program sonrası yapılan sohbetlerde Cumhur İttifakının Fethiye’deki birlik beraberliğinden bahsedildi. 
Fethiye’de 3 Hilalli bayrağı 31 Mart akşamı dalgalandırmak için çok çalışmakta olduklarını kaydeden MHP’li Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Muhammet Kökten, “Gecemizi gündüzümüze kattık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bıkmadan yorulmadan emin adımlarla çalışıp zafere ulaşacağız inşallah. Kesinlikle ilçemizde MHP ve AK Parti ayrımı yoktur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçelinin çatısı altında Cumhur İttifakını  zaferle buluşturacağız. Sandığa 3 Hilalle gireceğiz ve 3 Hilalli bayrağımızı da Fethiye’de büyük bir zevk ve onurla dalgalandıracağız” dedi. 
Konuşmaların ve sohbetin akabinde Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke tarafından geceye katılanlarla beraber Ülkücü Yemini edildi ve program sona erdi.

AdminAdmin