SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-06-2023 10:44   Güncelleme : 10-06-2023 11:45

BAŞKAN AKDENİZLİ, KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İN HİZMETKÂRI OLMAYA GELDİK”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydikemer Belediyesi, ilçe genelinde kilitli parke çalışmalarına devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak kilitli parke çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediyesi, kilitli parke çalışması, planlı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesi’nde devam eden kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen ile Kadıköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Akdenizli, ilk olarak vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Akdenizli daha sonra Başkan Yardımcısı Gökcen ve Kadıköy Mahalle Muhtarı Kemal Küçüktürkücü ile kilitli parke çalışmasının devam ettiği mevkiye hareket etti. Burada çalışan işçilere kolaylıklar dileyen Başkan Akdenizli, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Seydikemer Belediyesi olarak vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirdiklerini dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Bugün Kadıköy Mahallemizdeyiz. Vatandaşlarımızla bir aradayız. Yaklaşık 100 bin metre kare bir parke çalışmamız olacak bu yılın sonuna kadar. Etap etap, parça parça parke çalışmalarımız devam edecek. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Seydikemer’inhizmetkârı olmaya geldik dedik. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Kadıköy Mahalle Muhtarı Kemal Küçüktürkücü de; “Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AdminAdmin