FETHİYE
Giriş Tarihi : 14-08-2023 18:56   Güncelleme : 14-08-2023 19:04

Başkan Akdenizli’den Kaymakam Karaman'a Ziyaret

Başkan Akdenizli’den Kaymakam Karaman'a Ziyaret

Başkan Akdenizli’den Kaymakam Karaman'a Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret ederek 27 Ağustos Pazar günü Seydikemer ilçesinde yapılacak Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.


 Karaman, “Ata sporumuz güreşi yaşatmak adına Seydikemer Belediyesinin yaptığı bu etkinlikleri önemsiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Seydikemer Belediyesi geleneksel Seki Yağlı Pehlivan güreşlerinin hazırlıklarını sürdürüyor.Seydikemer halkının birlik ve beraberliğini ortaya koyan Seki Zümrüt çayırındaki 2 günü konser ve 27 Ağustos Pazar günü de yağlı pehlivan güreşlerinin yapılacağı şölen için Seydikemer Belediye Başkanı Bayram  Önder Akdenizli bütün ekip arkadaşlarıyla yoğun şekilde çalışıyor.Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ederek 27 Ağustos’ta düzenlenecek olan Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet ederek Kırkpınar’daki tüm baş pehlivanların Seki de yer alacağını ifade etti.  Kaymakam Karaman’ı aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını belirten Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli , “ Ata sporumuz güreşi yaşatmak için var gücümüzle çalışıp destek oluyoruz.”diye konuştu.

AdminAdmin