FETHİYE
Giriş Tarihi : 14-09-2023 17:46

CİNAYETİN FİRARİSİ DENİZLİ’DE YAKAYI ELE VERDİ...

CİNAYETİN FİRARİSİ DENİZLİ’DE YAKAYI ELE VERDİ...

CİNAYETİN FİRARİSİ DENİZLİ’DE YAKAYI ELE VERDİ...

Muğla ili  Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesi’nde meydana gelen cinayet gibi  olayın faillerinden olan İş  İnsanı Murat Erdoğan Denizli'de yakayı elverdiği öğrenildi.

 13 Eylül 2023 günü  Erdoganlar Ins. Tur. Ltd. Sti. firmasinin sahiplerinden Arif oglu Bilal Erdogan'la arasında önceye dayanan ve henüz bilinmeyen husumet nedeniyle çıkan tartışma sonrasında cinayetele sonuçlandı.. Yetkililerden  edinilen bilgilere göre, Murat Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında bilinmeyen nedenle önce sözlü tartışma çıktı. Bu tartışma kavgaya dönüşünce, taraflar karakolluk olduğu belirtildi. Karakoldan sonrası  Murat Erdoğan 48 ABR 592 plakalı aracıyla Karaçulha Toptancı ve  Sebze halindeki tartışma yaşanan işyerine geldiği beyan edildi. Burada bir süre bekleyen Murat Erdoğan, daha sonra akrabası olan kuzeni Bilal Erdoğan ile eşi Fatma Erdoğan’ın işyerinden çıktığını görünce aracını o tarafa doğru sürmeye başladığı kamera kayıtlarındannetbirşekilde görünüyor. Kuzen eşi Fatma Erdoğan, Murat Erdoğan’ı araçla geldiğini görünce elindeki sopayla yaklaşıp aracına vurmak istemesi üzerine Murat Erdoğan, yengesi olan  Fatma Erdoğan’ı ezip Bilal Erdoğan ve orada bulunan diğer kişilerin üzerine aracını sürüp hızla uzaklaştığı öğrenildi.  Olay yerinde bulunan  vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermesi   üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda, 52 yaşındaki Bilal Erdoğan kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği, çarpılıp üzerinden araç geçen Fatma Erdoğan ise ağır yaralı olarak önce Fethiye Devlet Hastanesine vücudundaki yoğun kırıkların çok olmasından dolayı Muğla Eğitim Araştırma Hastanesine oradaki servislerin dolu  olmasından dolayı oradan Manisa Şehir Hastanesine sevk edildiği vurguladı. 

FİRARİ DENİZLİ’DE YAKALANDI.

Karaçulha da yaşanan olayın ardından kaçan  Murat Erdoğan’ın yakalanması için Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlatmıştı. Firarinin gittiği  güzergahı tespit eden güvenlik güçlerinin takibi sonucu, Murat Erdoğan, Denizli’de yakalandı. Gözaltına alınan zanlının işlemlerinin ardından Fethiye’ye getirilmesi beklendiği bilgisi verildi..

DAHA ÖNCE 1 YIL 9 AY HAPİS CEZASI  ALMIŞTI CEZAEVİNDE YATMİŞTI.. 

Fethiye’de resmi olmayan bir şekilde Faktoring işi yaparken, Murat Erdoğan daha önce Fethiye’de Kemal Emecioğlu isimli yatırımcıyı darp etme suçundan tutuklanıp, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmıştı. Mahkeme Sanık Murat Erdoğan hakkında Kemal Emecioğlu’na yönelik, birden fazla kişi tarafından birlikte iş yerine yağmaya teşebbüs suçundan 1 yıl hapis cezası ile cezalandırmıştı.  Murat Erdoğan'a  yaralama eylemini saldırı ve savunmaya elverişle silahtan sayılan klasör dosya ile işlediği anlaşıldığından cezasından yarı oranında arttırım yapılarak 1 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına, yaralama eylemi sonucunda müşteki Kemal Emecioğlu’nda meydana gelen kemik kırığının hayati fonksiyonlara etkisinin orta derecede olduğunu nazara alarak takdiren 1- 6 oranında arttırım yaparak 1 yıl 9 ay hapis cezası ile ceza almıştı...

AdminAdmin